Home » Internet » USA begravet i data
USA begravet i data

USA begravet i data

Share

34 gigabyte. Så meget data sluger den enkelte amerikaner
hver eneste dag

På et helt år svarer det til den mængde data, der kan rummes i en stak bøger, som er over 2 meter høj og dækker hele USA inklusive Alaska!

Informationerne kommer fra alle slags medier, viser en ny undersøgelse fra University of California – lige fra biografer og aviser til tv, internet, chat og computerspil.

Og målt i data er det netop spillene, der fylder mest. 80 procent af alle amerikanere leger med en eller anden form for computerspil, og herfra kommer 67 procent af alle gigabytes’ene.

Så kan man overføre de 34 gigabyte til Danmark? Næppe helt.

Målt i tid er tv-forbruget herhjemme halvt så stort som i USA. Og internet-tidsforbruget er fire gange højere i USA, hvis man sammenligner tallene fra undersøgelsen med en opgørelse fra den danske organisation FDIM.

Der er ingen samlet dansk statistisk over forbruget af de data-intensive computerspil, men 80 procent af alle danskere sidder næppe og spiller foran skærmen. Så selv om danske forbrugere er langt fremme, når det gælder avanceret brug af mobiltelefoner, er der sandsynligvis mindre fart i den danske data-konsumption end i den amerikanske. Et frisk bud på det danske forbrug kunne være 20 gigabyte om dagen.

Hvis vi bliver i billedet med bøgerne, er det heller ikke så lidt. Den årlige data-konsumption i Danmark ville dække hele vores lille land med over 30 meter bogsider. Stik lige den, USA!


TAGS
Dataforbrug
usa

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S