Home » Hovedtelefoner og højttalere » Multirums-højtalere fra Urbanears
Multirums-højtalere fra Urbanears

Multirums-højtalere fra Urbanears

Share

Urbanears Connected Speakers gør det enkelt at pare og spille musik med fantastisk lydkvalitet i alle rum

Urbanears lancerer en serie trådløse højtalere med kraftig lyd og “idiotsikker brugervenlighed”, som de selv kalder det.

De to højtalere, Baggen og Stammen, er de første højtalere i Urbanears Connected Speakers-serien. Baggen skal passe udemærket til større rum, udeområder og i lejligheder med åben planløsning. Stammen fylder små til mellemstore områder med fantastisk lyd, flotte i stuen, soveværelset eller lejligheder af mindre størrelse.

Stream det hele

Urbanears Connected Speakers-serien styres via Wi-Fi som gør det enkelt at spille din favoritmusik fra en række lydkilder. Du kan streame musik gennem AirPlay, Chromecast built-in eller Spotify Connect, koble til via Bluetooth eller anvende AUX-indgangen på højtalerens underside.

Se også:  B&O Beosound Balance [TEST]: Hundedyr streaminghøjttaler giver harmoni i stuen

Højtalerens program holder en opdatering med nye funktioner og streamingmuligheder ved hjælp af automatiske opdatereringer via skyen. To eller flere højtalere kan kombineres til et multirom-system som gir dig muligheden for at kontrollere musikken i hele huset. Spille forskellig musik i forskellige rum eller gruppere højtalerne i flermodus og spille samme musik i alle rum.

Nem betjening

To knapper på højtalernes top-panel styrer alle funktioner. For at spille eller pause musikken, eller for at veksle mellem solo- og multimodus trykker man ned knappen. Ved at dreje på knappen justeres volumen, samt at man kan vælge en af syv forhåndsindstillinger, hvor brugeren kan tilpasse og gemme radiostationer og lister på Spotify.

Se også:  Sonos stopper opdatering af gamle produkter

En tilhørende app, Urbanears Connected App, gør det enkelt at komme i gang. Brugeren vejledes gennem en enkel oplæring og opsætning af højtalerne, og bliver klar til at spille musik på ingen tid. Appen kan også bruges til at gruppere højtalerene, og justere lyden. Derudover kan man justere lydniveauer og bas, for at skabe et optimalt lyd-billede.

Højttalerne er ude nu. Stammen koster 2.795, mens Baggen fås til 3.495 kroner.


TAGS
multirum
Trådløs lyd
Urbanears

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S