Home » Hovedtelefoner og højttalere » Uoprettelig fejl i Bose-produkt – produktionen indstilles og ejere tilbydes refusion
Uoprettelig fejl i Bose-produkt – produktionen indstilles og ejere tilbydes refusion

Uoprettelig fejl i Bose-produkt – produktionen indstilles og ejere tilbydes refusion

Share

Batteriet i Sleepbuds er upålideligt og kan ikke repareres. Derfor indstiller Bose produktionen, sender undskyldning og tilbyder ejere at få pengene tilbage

Sleepbuds er skab til at eliminere støjgener under søvnen. Noise cancelling teknologi i de små øretelefoner, afskærmer brugeren fra omverdenens lyde.

Men selvom man har været har været glade for dem og ikke kan forestille sig at slutte dagen uden dem, har andre har rapporteret problemer med, at de ikke oplades fuldt, slukker uventet eller begge dele.

Bose erkender problemet, men anser det for uopretteligt, og indstiller derfor produktionen. Ejere af Sleepbuds tilbydes to muligheder. Man kan få en problemfri refusion mellem nu og 31. december 2019, eller man kan fortsætte med at bruge sine sleepbuds eller få et andet par fra en begrænset forsyning med Sleepbuds, der er mindre modtagelige – men ikke immun – over for batterirelaterede problemer. I begge tilfælde, hvis batteriudladningen kommer over efter den 31. december, dækkes de under produktets 2-årige garanti, som inkluderer en ekstra udskiftning, hvis den er tilgængelig, eller refusion.

Se også:  Pas på falske mails fra Sundhedsstyrelsen

På deres hjemmeside giver Bose en officiel undskyldning: ”I over 50 år har vi udført omfattende undersøgelser for at gøre ting, som ingen nogensinde troede var muligt. Hver gang gjorde vi det for at gøre dit liv bedre. Når vi har udfordret konventionerne, lykkedes det os ikke altid. Nogle gange har vi snublet. Undertiden er ting gået galt til trods for vores flid. Og langtfra er vores værste dage, hvor det har påvirket dig. Intet andet kommer tæt på. Vi beklager, at vi skuffede dig, og vi er ked af at ikke kommunikere mere tydeligt undervejs. Vi havde gode intentioner, men medmindre det gør en forskel for dig, er det ikke nok.”

Se også:  Flere taber mobilen i hovedet - mobilrelaterede hovedskader er stigende
Bose Sleepbuds.

Bose Sleepbuds.


TAGS
bose
sleepbuds
sundhed
søvn

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S