Home » Stationær computer » Unge iværksættere hjælper dig af med dine PC-problemer helt gratis
Unge iværksættere hjælper dig af med dine PC-problemer helt gratis

Unge iværksættere hjælper dig af med dine PC-problemer helt gratis

Share

Gal eller genial idé? Ja det vil tiden vise, men ikke desto mindre har to unge danske IT-iværksættere sat sig for at yde helt gratis support til danskere i IT-vanskeligheder

En langsom computer er et velkendt problem og kan fremkalde frustrationer blandt de fleste danskere. Det er det mest udbredte problem hos almene computerbrugere og skyldes ofte mangel på vedligeholdelse.

Der er dog hjælp at hente før du overvejer at skifte din gamle computer ud. De to initiativtagere har nemlig sat sig for at hjælpe danskerne med deres PC-problemer helt gratis.

Det kan lyde usædvanligt at serviceeftersynet ikke koster noget og man kan sætte spørgsmålstegn ved de to iværksætteres tiltag.

”Vi mener, at der er et kæmpe hul i sikkerheden i Danmark og kigger man på sidste år blev næsten 50.000 i vores lille land ramt af IT-røveri. Det vil vi forsøge at rette op på”, siger Aleksander Nilsson, der tilføjer at selv de mindste computerproblemer bliver taget seriøst, da det ofte er mange små problemer der forårsager de største.

Og spørger man ind til hvad de to iværksættere får ud af at levere gratis serviceeftersyn, siger Andreas Kristiansen:

”Der opstår hele tiden problemer med computeren og ved at levere denne service, håber vi på at kunne opbygge en tillid overfor vores brugere, så de tager os i betragtning i fremtiden, hvis lignende problemer opstår”.

Noget tyder på at andre også tror på idéen. De to unge iværksættere har allerede formået at tiltrække erhvervsfolk og investorer, heriblandt den danske IT-sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen.

”Internetsikkerhed er vigtigere end nogensinde og vi vil hurtigt se flere af den slags tiltag. Det er altafgørende, at man ikke nedprioriterer sikkerheden på sin computer, især fordi der netop er mulighed for at få ubegrænset råd og vejledning til sin PC og dens sikkerhed”, siger Janus R. Nielsen.

Med det nye tiltag overtager firmaets IT-supportere styringen af brugerens computer vha. en fjernstyringsteknologi som alle computer-brugere kan få adgang til via internettet. Det er hurtigere og nemmere for brugeren, som dermed ikke behøver at tage computeren under armen og gå ned til den lokale IT-butik.

”Alt kan ordnes over nettet imens brugeren ser med på skærmen eller drikker en kop kaffe”, siger Aleksander Nilsson.

Virksomheden, der ikke er mere end ni måneder gammel, er allerede nu i kraftig vækst og kigger man på Trustpilot er deres rating i top med 9,5 ud af 10 mulige.

Ligesom din bil har behov for at komme til mekanikeren, er det ligeledes nødvendigt at din computer bliver renset. Det mener de to idérige iværksættere Aleksander Nilsson og Andreas Kristiansen, der er stiftere af virksomheden MYPCSupport.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S