Home » Mobiltelefon » Dansk firma vil forhindre at du smadrer din iPhone
Dansk firma vil forhindre at du smadrer din iPhone

Dansk firma vil forhindre at du smadrer din iPhone

Share

Apple har lanceret iPhone 13. Det får danske PanzerGlass i offensiven med en ny række beskyttelsesprodukter til mobiltelefonen. Nu lanceres covers og beskyttelsesglas, der er stærkere, og hvor den bæredygtige profil ifølge selskabet er skarpere

Når Tim Cook præsenterer en ny iPhone, går danske PanzerGlass i aktion. Den danske producent og udvikler af skærmbeskyttelsesløsninger har fulgt op på lanceringen af iPhone 13 med en serie nye covers og beskyttelsesglas, som er ændret noget siden foregående generation. Blandt andet tåler de bedre end før, at du taber din mobiltelefon.

“Vi har formået at øge styrken på vores ClearCase med 33 procent i situationer, hvor du taber telefonen ud af din lomme. Vi er faktisk nu lykkedes med at få produktet godkendt efter en såkaldt militærstandard, der reelt betyder, at coveret er tæt på umuligt at smadre, og dermed får din nye telefon maksimal beskyttelse, når uheldet er ude,” siger Michael Brønd, der er VP marketing hos producenten.

“Samtidig er vi begyndt at lave vores coverløsninger med mere og mere genanvendt plast, og det gør sig også gældende med den nye iPhone13-serie. Vi er en virksomhed, hvor vores produkter og forretningsfilosofi rimer fantastisk på bæredygtighed og lange forbrugscyklusser, og derfor arbejder vi hele tiden med at minimere vores miljøaftryk,” føjer han til.

Se også:  Guide: Find rundt i mobilens kameraer

Han pointerer, at PanzerGlass-løsninger i sig selv har en gavnlig effekt på CO2-regnskabet, fordi produkterne samlet set er med til at udvide telefoners levetid mærkbart.

Fra 150 til 200 centimeter

Også på fronten af telefonen er der nyt. Flagskibet, skærmbeskyttelsen, er blevet tilpasset den nye iPhone, men er også styrket markant, lyder det.

“Vi har tidligere opereret med en tabshøjde på 150 centimeter som det maksimale, vi kunne garantere holdbarhed på. Men det er med den nye serie udvidet til hele 200 centimeter. Og dermed vil det for langt de fleste situationer være rigeligt,” forklarer Jeanette S. Eskesen, der er VP og ansvarlig for produktudvikling.

Kanten af PanzerGlasset er også blevet styrket, forklarer leverandøren, så kanten nu kan klare et tryk på 20 kilo, hvor grænsen tidligere har været 15 kilo. Som ved tidligere iPhone-generationer kommer PanzerGlass’ nye serie også med særlige beskyttelsesglas med et “privatlivsfilter”, hvor det kun er brugeren, der kan se skærmen, samt et særligt glas, der minimerer blåt lys fra iPhone-skærmen.

Se også:  OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen "flagskibsdræber"
Bekæmpelse af bakterier og vira

Grundet corona har der i en længere periode været et markant fokus på bakterier og virus, og det er heller ikke gået danskerne næse forbi, når de bruger deres telefoner, mener PanzerGlass.

“Skærmglassene har i en lang periode haft særligt antibakterielle egenskaber, hvor 99,99 procent af de mest gængse bakterier bliver dræbt i løbet af 24 timer, og så høj en sikkerhed er der ikke andre på markedet, der kan præstere. Men som en ekstra sikkerhed er vi begyndt at opleve et markant øget fokus på vores Spray Twice A Day, der med det samme dræber bakterierne og virus på den overflade, som du sprøjter på. Det kan være telefonen eller computeren, men også dine briller,” siger Michael Brønd.

Sprayen har netop fået en ISO-certificering, der blåstempler, at blandt andet coronavirus bliver dræbt, hvis du bruger produktet to gange dagligt, anfører virksomheden.


TAGS
mobil
Mobiltelefon
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S