Home » Bærbar computer » Underspillet klasse
Underspillet klasse

Underspillet klasse

Share

Kombinationen af stor skærm, heftig processor og hurtigt grafikkort gør denne Dell til en kraftfuld og samtidig meget elegant løsning

”Skønhed. Styrke. Præcision” – så højstemte er ordene, når Dell selv skal beskrive Precision M3800. Ordene rammer i plet, bortset fra at de ikke indfanger den underspillede klasse i produktet, som minder om det, du ellers kun finder i en Mac.

Designet er helt enkelt, renset for ”pjank” og med masser af plads rundt om det store tastatur. Der er skåret helt ind til benet, og det er perfekt. I hvert fald hvis du foretrækker en no nonsense-arbejdscomputer, der samtidig har en fint stor skærm og leverer kraftig ydelse.

[pt id=’2030822′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Utroligt så meget power man i dag kan fylde ind i et kabinet der er superfladt. Arbejdsstationer er også frække!”‘]

Utroligt så meget power man i dag kan fylde ind i et kabinet, der er superfladt. Arbejdsstationer er også frække!

Decision M3800 er gennemført, selv helt ud i strømforsyningen, som er en flad designer-sag og ikke bare en voldsom, firkantet klods, som man ellers tit ser det med bærbare arbejdsstationer i denne klasse.

Se også:  Apple klar med bedre og billigere MacBook Pro

Under det fine og lidt anonyme ydre gemmer sig et kraftværk. Hjertet er en vild variant af Intel Core i7-processoren. Du får hele 16 GB hukommelse plus en hele 512 GB stor harddisk af ssd-typen.

Bestykningen sikrer, at du vil kunne køre et program som Photoshop og gøre brug af de filtre, der ellers altid trækker tænder ud, uden at blæseren gør specielt meget opmærksom på sig selv.

Skærmen har en fint stor og stadig praktisk størrelse på 15,6”, og med en opløsning på hidsige 3200 x 1600 pixel er detaljeringen enorm. Selvom der er tale om en trykfølsom skærm, der i parentes bemærket reagerer prompte på input, så er farverne rimelig klare og med masser af dybde.

[pt id=’2030823′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Der er skåret helt ind til benet designmæssigt – på den helt rigtige måde – og det giver et stilrent og meget flot look.”‘]

Der er skåret helt ind til benet designmæssigt – på den helt rigtige måde – og det giver et stilrent og meget flot look.

På mange måder er Dell en drømmemaskine. Den har kun to reelle minuspunkter. Den ene er prisen, som da er godkendt, bestykningen taget i betragtning. Men det er alt andet lige en pris, som de færreste er parat til eller har mulighed for at give.

Se også:  Dell Latitude 7410 Chromebook [TEST]: Kvalitetsbærbar med Google ombord

Dertil kommer vægten på lige omkring de 2 kilo. Det er maks, hvis maskinen skal med rundt til kunder eller lignende hver dag. Men alt kan man jo ikke få, og denne maskine er trods disse to klagepunkter en klar testvinder.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

DATATID TECHLIFE MENER:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Dell Precision M3800
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
Dell

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S