Home » AOD Pro » Den digitale arbejdsplads lider under virksomhedslederes ubeslutsomhed
Den digitale arbejdsplads lider under virksomhedslederes ubeslutsomhed

Den digitale arbejdsplads lider under virksomhedslederes ubeslutsomhed

Share

Virksomhedsledere kæmper for at skabe nye forretningsmuligheder i en digital virkelighed skabt af følgevirkningerne oven på corona. Det dokumenterer en ny rapport

Pandemien, digitale og hybride arbejdspladser har skabt en kløft mellem den daglige drift på den ene side og evnen til at drive en forandring, der er meningsfuld og langsigtet, på den anden. Det er resultatet af en ny undersøgelse udført af Longitude og bestilt af Verizon Business. undersøgelsen er foretaget blandt 600 globale C-suite-leder.

Undersøgelsen har til formål at belyse, hvordan virksomheder har klaret sig igennem pandemiens påvirkninger og de forandringer, den har medført. Samt at afdække hvordan virksomhedsledere genopfinder deres forretning og muligheder for fremadrettet vækst.

Se også:  Zoom er i forandring – nu kan du også reservere kontorplads
Hurtige beslutninger

Undersøgelsen kommer med både gode og dårlige nyheder. Den gode nyhed er, at virksomhedsledere føler sig bedre rustet til at træffe hurtige beslutninger efter pandemien (71 procent), til at tænke strategisk om de langsigtede mål (72 procent), til at adoptere nye teknologier (75 procent) og til at udvikle mere empatiske og tillidsfulde relationer med både kunder (71 procent) og medarbejdere (69 procent)

Den dårlige nyhed er, at mange virksomheder oplever en voksende kompleksitet i det hybride forretningsmiljø. To tredjedele af virksomhedslederne (66 procent) oplyser, at pandemien havde afsløret svagheder i deres strategi, mens 60 procent forklarer, at de kæmper for at agere resolut på nye markedsmuligheder.

Se også:  Farvel til patch-tirsdag – for de heldige
Kløft mellem hensigt og eksekvering

Virksomhederne oplever også en voksende kløft mellem hensigt og eksekvering. For eksempel får kundeoplevelser i undersøgelsen den højeste strategiske prioritet (74 procent).

Men kun 38 procent siger, at de har fremskyndet brugen af dataanalyse for at forbedre kundeoplevelsen og endnu færre har anvendt automatisering for at forbedre betjeningen af kunderne.


TAGS
digital arbejdsplads
hybrid arbejdsplads

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S