• Home »
  • Tablet »
  • Acer Iconia Tab 10 A3-A40 [TEST]: Underholdningscentral til lavpris
Acer Iconia Tab 10 A3-A40 [TEST]: Underholdningscentral til lavpris

Acer Iconia Tab 10 A3-A40 [TEST]: Underholdningscentral til lavpris

Share

Kan du leve med mange plastdele og begrænset ydelse, får du her meget for pengene

Testens billigste tablet ligner på afstand en dyr sag med sit sorte design brudt af kobberlignende ender, hvor der gemmer sig højttaler og volumenknap.

Så snart du får den i hånden kan du tydeligt se og mærke, at der er tale om plastik, men kvalitetsfornemmelsen er faktisk godkendt – ikke mindst den lave pris taget i betragtning. Generelt er niveauet højt, og var det ikke for den formidable testdeltager fra Huawei, ville Acer være et oplagt bud på testens bedste køb.

Men isoleret set er Acer en god tablet til hjemmebrug. Plasten gør, at den ikke er så hårdfør. Det eneste punkt, hvor du i hånden reelt mærker, at Acer er et billigt produkt, er tænd/sluk-knappen. Den er af billig plast og giver slet ikke en fornemmelse af, om den bliver trykket ned eller ej.

Se også:  Projektorer [TEST]: Hjemmebiografens giganter

I højre side ved siden af skærmen er en knap, hvor der står MediaMaster, som betyder, at du kan klikke dig direkte til film, musik og andre multimedieoplevelser. I modsatte side finder du en volumenknap.

Iconia Tab 10 er tydeligvis en underholdningsmaskine, som du bruger derhjemme til at styre musikken og surfe på nettet, eller til at se en film henslængt i sofaen.

Del denne