Home » Underholdning » Underholdning på rejsen
Underholdning på rejsen

Underholdning på rejsen

Share

Der er ingen grund til at kede sig på vej til ferien uanset, om turen går med bil, fly eller tog

Ferien starter allerede, når du træder ud af døren med kufferten i hånden og rygsækken på ryggen, men selvom det kan være rart at få pulsen ned i bilen, flyet eller toget på vej til feriedestinationen, så kan tiden også blive lang. Der er dog rig mulighed for at lade sig underholde, mens man lader sig transportere til sin slutdestination. De fleste af os bruger allerede en smartphone til små pauser i hverdagen, men til flere timers transporttid kan der være hjælp at hente fra andre gadgets.

Sidder du i fly, vil du blive bedt om at slukke din mobil, så her er det ekstra godt at have lidt udstyr med i håndbagagen. Skal du på en længere flyvetur, vil du ofte blive tilbudt et udvalg af film på en lille skærm, men hvis udvalget ikke passer dig, eller skærmen tilfældigvis skulle være i stykker, kan det være rart at have en tablet med i baghånden.Her kan du hjemmefra fylde den med film, spil og endda e-bøger. Du kan også vælge at medbringe en dedikeret dvd– eller Blu-ray-afspiller samt cd’er og film. Er du en spillefugl, kan en håndholdt konsol få mange timer til at flyve af sted. Uanset om du vælger at bruge flyets film- eller musikfaciliteter eller din egen medbragte underholdning, kan det også være en stor fordel at tage et headset med hjemmefra. Selvom du ofte vil få udleveret et sæt hovedtelefoner i flyet, kan du med fordel vælge at medbringe dit eget sæt.

Se også:  Her er B&Os første gaming-headset - Beoplay Portal er lanceret

Mange headset fås endda med en fly-adapter, og er du træt af larm, kan du vælge at købe et såkaldt noise cancelling headset, der udmærker sig ved at filtrere baggrundsstøj og motorlarm væk.

I tog eller bus er der sjældent nogle underholdningsfaciliteter, så her er en tablet, filmafspiller, MP3-afspiller eller håndholdt konsol en oplagt mulighed. Du kan også bruge en medbragt bærbar computer, og køber du et USB-modem, kan du surfe på nettet. Husk dog at undersøge, hvad det koster, hvis du bruger det i udlandet. I de fleste danske tog findes strømstik, så du kan oplade dine produkter.

Kører du i bil, har du endda mulighed for at sætte holdere fast på bilsæderne til børnenes iPad, så de kan se video uden at skulle holde iPad’en. I bilen har du også ofte mulighed for at lade din medbragte underholdning op via cigarettænderen i bilen, hvis du køber en billader.

Se også:  B&O Beosound Level [TEST]: Bæredygtig højttaler er B&O når det er bedst

Derudover kan den medbragte underholdning også være en glæde, hvis du skulle støde ind i en regnvejrsdag på hotellet eller forsinkelse i lufthavnen.

Denne håndholdte spillekonsol fra Nintendo er noget lidt udover det sædvanlige og kan garantere mange sjove timer på farten eller en regnvejsdag på hotellet. Skærmen på Nintendo 3DS XL er 90 % større i forhold til den almindelige 3DS, men er stadig praktisk og bærbar. Konsollen har to skærme hvoraf den ene er trykfølsom, så du kan bruge fingrene til at spille på skærmen. Den anden skærm viser spil og indhold i 3D helt uden brug af 3D-briller, hvilket giver ekstra dybde til dine spillesessioner. Via en 3D-dybdekontrol, kan du selv justere dybden af 3D-billeder, og Nintendo 3DS XL har også gyroskop og
bevægelsessensor, så konsollen kan følge dine bevægelser. Tre kame-raer giver mulighed for at tage almindelige samt 3D-billeder.
FAKTA
PRODUKTTYPE: HÅNDHOLDT SPILLEKONSOL
PASSER TIL: NINTENDO 3DS-SPIL

[pt id=’2028285′ size=’large’ link=’file’]

 

Skal der ses film i bilen, er det praktisk med en bærbar dvd-afspiller. Selvom du kan se film på en tablet, så får du flere fordele ved en dedikeret afspiller. Denver DVD MT-783 har både indbyggede højttalere, kan æde alle dine dvd’er og cd’er samt vise film eller fotos fra en USB-stik via enhedens USB-indgang. Skærmen på 7 tommer har det rette filmforhold på 16:9, og vil du ikke bruge de indbyggede højttalere, er der naturligvis også indgang til hovedtelefoner. Derudover medfølger der en nakkestøtteholder, så du kan sætte dvd-afspilleren fast på et bilsæde, og du kan betjene den med den medfølgende fjernbetjening. Ekstra praktisk er også den medfølgende bil-adapter, så du kan oplade afspilleren, mens familien er på vej på ferie.
FAKTA
PRODUKTTYPE: BÆRBAR DVD-AFSPILLER
SKÆRMSTØRRELSE: 7”
FORMATER: AVI, DVD, DVD-R/W, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW, VCD, SVCD,
PICTURE CD/JPEG

[pt id=’2028286′ size=’large’ link=’file’]

 

Det er ikke kun dine ørekanaler, der bliver forkælet med dette lækre sæt hovedtelefoner fra den danske klassiker Bang & Olufsen. Under deres Play-brand har den danske lydvirksomhed skabt disse luksuriøse hovedtelefoner i læder og aluminium med lækker retrolook. Nyd din musik på ferien med stil og sæt dem til din musikafspiller, laptop, dvd-afspiller eller andet på rejsen. Hovedtelefonerne er tilmed designet, så de er behagelige at have på i lang tid, og der er fokus på en naturlig og autentisk lydgengivelse.
FAKTA
PRODUKTTYPE: HOVEDTELEFONER
LYDDRIVERE: 40 MM NEUDYMIUM MAGNET
LEDNINGSLÆNGDE: 1,25 M

[pt id=’2028287′ size=’large’ link=’file’]

 

Denne thriller kan forsøde lidt af den lange ferierejsetid og vikler dig ind i magiske bankrøverier. Både FBI og Interpol er på jagt efter et hold af særdeles kløgtige illusionister, der bruger tilsyneladende magiske tricks til at stjæle store pengebeløb under deres magi-forestil-linger. Pengene bliver givet til det heldige publikum… men hvordan gør de det?
FAKTA
PRODUKTTYPE: Blu-ray og dvd
UDGIVER: NORDISK FILM
UDKOMMER: 21. november

[pt id=’2028288′ size=’large’ link=’file’]

 

Skal de helt små underholdes på vej på ferien, er Kurio 7S et rigtigt godt bud på en underholdende tablet, der samtidig sikrer forældrene, at børnene ikke bliver udsat for upassende indhold, når de surfer online. Kurio kan sættes op til 8 brugerprofiler, der kan tilpasses med tidsbegrænsning og app-adgang. Den smarte tablet benytter Android, så der kan downloades mange sjove apps, og der er allerede forudinstalleret mere end 40 apps, der kan underholde på rejsen såsom popu-lære spil, e-bøger, læringsindhold og en hel måneds fri streaming
af børnefilm fra Nordisk Film.
FAKTA
PRODUKTTYPE: TABLET
STYRESYSTEM: ANDROID
SKÆRM: 1024 X 600 HQ SKÆRM
HUKOMMELSE: 1 GB RAM/8 GB HARDDISK


TAGS
B&O
dvd
Nintendo
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S