Home » Andet » Under ferien: Beskyt dit udstyr i ferielandet
Under ferien: Beskyt dit udstyr i ferielandet

Under ferien: Beskyt dit udstyr i ferielandet

Share

Du er vel fremme på ferie-destinationen – nu skal du have mest muligt ud af dit udstyr, og det skal komme helskindet gennem strabadserne.

Allerede på den første feriedag gælder det om at få sat ”tropperne” op. Hvilket elektronisk udstyr har du taget med – og hvad skal bruges hvor?

En typisk udfordring er, at man ikke kan finde lige den dims, man har brug for, når den skal bruges. En måde at komme uden om det på er at placere alt udstyret på et bestemt sted i hotelværelset eller sommerhuset. Det kan være på et bord eller på en hylde i et skab. Det, som ikke er på rette sted, er i brug.

Se også:  Kom godt i gang med at programmere

Du kan sagtens benytte din mobiltelefon som kamera. Mange smartphones leverer i dag fremragende billedkvalitet, og det er nemt at få dem til at synkronisere billederne med en skytjeneste, når du er tilbage i Wi-Fi-dækning på værelset eller i det lejede hus.

Mens vi job- og studietrætte mennesker blot nyder hver eneste feriedag, så kan feriemiljøet være noget af en udfordring for den medbragte elektronik. Så hvordan sikrer man, at det alt sammen kommer helskindet hjem?

Radikalt til værks

Den radikale løsning er kun at tage mobiltelefoner, kameraer og højttalere med, som er bygget særlig robust. Men du må påregne, at priserne for ”rugged” produkter er en smule højere end for tilsvarende ikke specielt beskyttede enheder.

1 2 3 4Næste

TAGS
gadgets
Guide
sommerferie
Tips og tricks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S