Home » Tastatur » Ultrapræcist gaming-keyboard
Ultrapræcist gaming-keyboard

Ultrapræcist gaming-keyboard

Share

Der ligger en tydelig ”straight to the point” filosofi bag Steelseries nye mekaniske gaming-keyboard, som giver ekstremt hurtig reaktionstid

Når der spilles computerspil er det vigtigt med et keyboard, der har hurtig og præcis reaktion – reagerer keyboardet ikke øjeblikket på dine kommandoer, kan det hurtigt blive ”game over”.

SteelSeries 6Gv2 keyboard, om kan betragtes som en slags lillebror til det berygtede SteelSeries 7G, er designet til at give den optimale gaming-oplevelse uden så meget udenomspjat.

Keyboardet er således designet med mekaniske kontakter, der er belagt med 18-karat guld. Det skulle give en bedre reaktionstid og mulighed for avancerede tastekombinationer med flere ”actions per minute” og en levetid, der er over 10 gange længere end et almindeligt keyboard.

Se også:  SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless [TEST]: Genialt gaming-headset ændrer spillereglerne

6Gv2 anvender et særligt buffer-system, som er skabt specifikt til gaming og tillader ligeså mange samtidige tastetryk, som der er taster på keyboardet.

Som det eneste keyboard på markedet besidder det en ”Anti-ghosting” egenskab, som giver spillere i first person skydespil mulighed for at bevæge sig, knæle, sigte, skyde og tjekke scoretavlen på én gang.

Keyboardet er desuden udstyret med SteelSeries’ Media Controls, som giver hurtig adgang til volumen, mute og andre lydindstillinger.

Designet er ergonomisk udformet for at sikre nem kontrol, og de klikfrie kontakter og jernfyldte plastik gør keyboardet behageligt og holdbart.

SteelSeries 6Gv2 er ude i årets andet kvartal og får en pris på 79,99 euro, hvilket formentlig vil sige minimum 430 kroner.

Se også:  Så dyrt er det i strøm at være gamer – den høje pris rammer hårdt


TAGS
Gaming
gaming-keyboard
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S