Home » Mus » Ultrapræcis trådløs gaming-mus fra Logitech
Ultrapræcis trådløs gaming-mus fra Logitech

Ultrapræcis trådløs gaming-mus fra Logitech

Share

Nu kan du game trådløst uden bekymringer. G900 Chaos Spectrum skal ifølge producenten være mindst ligeså præcis som en kablet mus. Den nye trådløse gaming-mus byder desuden på avanceret optisk sensor, fleksibelt ambidekstralt design og justerbar belysning

G900 Chaos Spectrum er den nye topmodel blandt Logitechs gaming-mus.

“Vi talte med professionelle eSport-spillere og ingen af dem er vilde med ledningen på en kablet mus.” siger Ujesh Desai, vice president og general manager hos Logitechs gamingafdeling. ”De ønsker at have friheden ved en trådløs mus, men ydeevnen og pålideligheden ved en kabelforbundet. Dette var målet, vi gav vores ingeniører – at bygge en trådløs gamingmus, der var hurtigere end konkurrenternes kablede gamingmus. G900 opfylder dette løfte, og vi er sikre på, at det er den bedste gamingmus, vi nogensinde har bygget.”

Trådløs forbindelse i professionel kvalitet

Med en rapporteringsfrekvens på 1 millisekund og en optimeret 2.4GHz trådløs forbindelse skal Logitech G900 Chaos Spectrum levere større præcision end både trådløse og kablede konkurrenter. Takket være den særlige clock-tuning-teknologi, der reducerer strømforbruget betydeligt, kan du spille kontinuerligt i 32 timer på en enkelt opladning (24 timer med standardbelysning). Når du er ved at løbe tør for strøm, vil Logitech Gaming Software (LGS) Battery Assistant giver dig besked herom. Der er ingen grund til at stoppe med at spille for at genoplade, da musen problemfrit giver dig mulighed for at skifte mellem trådløs og kablet tilstand, når den er tilsluttet. Da det kun tager omkring to timer, før musen er fuldt opladt, er du aldrig bundet til ledningen mere end højest nødvendigt.

Se også:  Logitech Circle 2 [TEST]: Modulopbygget kamerasystem

Den mest præcise, optiske gamingsensor

Logitech G900 Chaos Spectrum er udstyret med PMW3366, en avanceret optisk gamingsensor med clock-tuning-teknologi. Denne sensor er anses af mange entusiaster og professionelle som den bedste gamingsensor på markedet. PMW3366 aflæser nøjagtigt håndens bevægelser for en glidende og hurtig performance selv ved høj følsomhed. Den har ingen udjævning eller filtrering i hele DPI-intervallet (200-12,000 DPI) og leverer dermed en enestående registrerings-nøjagtighed og konsekvent reaktion ved enhver hastighed.

Fuld justerbarhed

Logitech G900 Chaos Spectrum giver dig frihed til at konfigurere din mus, så den passer nøjagtigt til dine præferencer. G900 Chaos Spectrum kan omdannes til en venstre- eller højrehåndsmus ved hjælp af de medfølgende magnetiske covers. Musen er konstrueret, så den kan rumme en bred vifte af greb: palm, claw og fingertip. Ved hjælp af LGS kan belysningens farve og styrke indstilles ud fra en farvepalet på op til 16,8 millioner farver, så de passer til din stil, system eller dine omgivelser. Bring liv i din mus med forskellige lysmønstre eller set belysningen på vågeblus, når du ikke bruger musen.

Se også:  Corsair Ironclaw RGB [TEST]: Veldesignet mus til gaming

Mekaniske pivoterende knapper

Knapperne på Logitech G900 Chaos Spectrum er konstrueret til at levere en sprød fornemmelse med øjeblikkelig feedback, når du klikker. Et fjedersystem i metal og eksklusive, pivoterende metalhængsler er indbygget i venstre og højre knapperne. Systemet reducerer afstanden mellem knapperne og deres aktivering og minimerer trykkraften, der skal bruges for at klikke, mens det samtidig sikrer, at du hurtigt kan klikke igen efterfølgende. Resultatet er en hurtigere reaktionstid og en konsistent, hurtig, præcis og pålidelig klik-performance.

Let design

Hver eneste komponent af Logitech G900 Chaos Spectrum er optimeret til at reducere vægten, men samtidig bevare musens stabilitet. Alle elementer i konstruktionen af musen er blevet analyseret og justeret for at fjerne så mange milligram som muligt, fra den tynde vægstøbning til det hule, ”spoked” scrollehjulsdesign. Resultatet er en trådløs gamingmus, der kun vejer 107g, hvilket gør den behagelig at bruge gennem længere perioder, mens den samtidig hurtigt registrerer bevægelser.

Logitech G900 Chaos Spectrum forventes tilgængelig fra april til en vejledende pris på 1.499 kroner.


TAGS
gaming-mus
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S