Ultrapræcis trådløs gaming-mus fra Logitech

Ultrapræcis trådløs gaming-mus fra Logitech

Share

Nu kan du game trådløst uden bekymringer. G900 Chaos Spectrum skal ifølge producenten være mindst ligeså præcis som en kablet mus. Den nye trådløse gaming-mus byder desuden på avanceret optisk sensor, fleksibelt ambidekstralt design og justerbar belysning

G900 Chaos Spectrum er den nye topmodel blandt Logitechs gaming-mus.

“Vi talte med professionelle eSport-spillere og ingen af dem er vilde med ledningen på en kablet mus.” siger Ujesh Desai, vice president og general manager hos Logitechs gamingafdeling. ”De ønsker at have friheden ved en trådløs mus, men ydeevnen og pålideligheden ved en kabelforbundet. Dette var målet, vi gav vores ingeniører – at bygge en trådløs gamingmus, der var hurtigere end konkurrenternes kablede gamingmus. G900 opfylder dette løfte, og vi er sikre på, at det er den bedste gamingmus, vi nogensinde har bygget.”

Trådløs forbindelse i professionel kvalitet

Med en rapporteringsfrekvens på 1 millisekund og en optimeret 2.4GHz trådløs forbindelse skal Logitech G900 Chaos Spectrum levere større præcision end både trådløse og kablede konkurrenter. Takket være den særlige clock-tuning-teknologi, der reducerer strømforbruget betydeligt, kan du spille kontinuerligt i 32 timer på en enkelt opladning (24 timer med standardbelysning). Når du er ved at løbe tør for strøm, vil Logitech Gaming Software (LGS) Battery Assistant giver dig besked herom. Der er ingen grund til at stoppe med at spille for at genoplade, da musen problemfrit giver dig mulighed for at skifte mellem trådløs og kablet tilstand, når den er tilsluttet. Da det kun tager omkring to timer, før musen er fuldt opladt, er du aldrig bundet til ledningen mere end højest nødvendigt.

Se også:  Test: Hårdfør og med behagelig klang

Den mest præcise, optiske gamingsensor

Logitech G900 Chaos Spectrum er udstyret med PMW3366, en avanceret optisk gamingsensor med clock-tuning-teknologi. Denne sensor er anses af mange entusiaster og professionelle som den bedste gamingsensor på markedet. PMW3366 aflæser nøjagtigt håndens bevægelser for en glidende og hurtig performance selv ved høj følsomhed. Den har ingen udjævning eller filtrering i hele DPI-intervallet (200-12,000 DPI) og leverer dermed en enestående registrerings-nøjagtighed og konsekvent reaktion ved enhver hastighed.

Fuld justerbarhed

Logitech G900 Chaos Spectrum giver dig frihed til at konfigurere din mus, så den passer nøjagtigt til dine præferencer. G900 Chaos Spectrum kan omdannes til en venstre- eller højrehåndsmus ved hjælp af de medfølgende magnetiske covers. Musen er konstrueret, så den kan rumme en bred vifte af greb: palm, claw og fingertip. Ved hjælp af LGS kan belysningens farve og styrke indstilles ud fra en farvepalet på op til 16,8 millioner farver, så de passer til din stil, system eller dine omgivelser. Bring liv i din mus med forskellige lysmønstre eller set belysningen på vågeblus, når du ikke bruger musen.

Se også:  Allround-tastaturer [STORTEST]: Tre tastaturer der løfter hverdagens indtastning

Mekaniske pivoterende knapper

Del denne