Home » Bærbar computer » Ultralet business-bærbar svøbt i kvalitets-legering
Ultralet business-bærbar svøbt i kvalitets-legering

Ultralet business-bærbar svøbt i kvalitets-legering

Share

Velbygget bærbar til erhvervslivets rejsende garde, let og altid til tjeneste

Kigger man på prisen, skulle man måske ikke tro, at den testede HP EliteBook Folio 1020 G1 skulle være basisversionen i serien.

Erhvervsbærbare er nu engang noget dyrere, og der stilles således også større krav til indholdet, så det er ikke så unaturligt igen.
HP EliteBook Folio 1020 G1 er som skabt til den rejsende forretningsmand, der har brug for at holde sig i kontakt med virksomhedens netværk. Samtidig har han/hun mulighed for at anvende den bærbare til lettere opgaver som at skrive e-mails, surfe samt forfatte dokumenter eller ordne præsentationer eller lignende.

Letvægter med kvalitet

HP EliteBook Folio 1020 G1 har en meget kompakt størrelse, det skyldes ikke mindst den 12,5″ store skærm. I testeksemplaret er der tale om en full HD-skærm uden touch, men med anti-genskinsbehandling således at skærmen kan anvendes selv i kunstlys.

Tynd, let og yderst mobil business-bærbar pakket ind i lækre materialer og god udførelse.

Se også:  Vaio SX14 [TEST]: Stærkt comeback fra Vaio

Med denne skærm vejer den bærbare 1,21 kg, hvilket sammen med de beskedne dimensioner gør, at den bærbare kan tages med overalt, hvor man rejser hen.

Den bærbare er konstrueret ud af aluminium og en magnesiumlegering. Trods det spinkle ydre udviser kabinettet overhovedet ingen tegn på at ville vride sig. Det er tværtimod klippesolidt.

Med et meget solidt virkende hængsel og ingen bevægelige dele, er den således som skabt til livet på farten.

Det er også lykkedes HP at lave et glimrende baggrunds-belyst tastatur, der trods den bærbares beskedne størrelse byder på nogle fornuftigt store taster med fin mellemrum. Tastaturet har mellemlang vandring og giver tilstrækkeligt med feedback til, at det føles godt at skrive på.

Det helt specielle ved Elitebook Folio 1020 G1 er dog den anvendte ForcePad, det er en berøringsfølsom variant af en clickpad med integrerede musetaster. I modsætning til en normal clickpad bevæger denne ForcePad sig ikke ved aktivering.

Se også:  7 stærke råd før du køber bærbar til studiet

I stedet aktiverer man museklik ved at trykke let eller tappe på ForcePad’en. Man skal lige vænne sig til princippet, men det virker ganske godt efter lidt tid.

Målrettet til opgaven

Elitebook Folio 1020 G1 er en bærbar, der er målrettet til lettere brug, processoren er ikke så stærk, hvilket 22 gops i SiSoftware Sandra bevidner.
Den anvendte ssd gør dog oplevelsen kvik specielt ved læseoperationer, uagtet den bærbare ikke er til sværere opgaver. Der er 802.11ac Wi-Fi og WiDi understøttelse.

Sikkerhed og administrations-muligheder er også, som de skal være i en erhvervsbærbar, ligesom der er et godt HD-webkamera til webchat.
Skærmen er desuden dejlig lysstærk med en god billedkvalitet og har en fin detaljeringsgrad med 176,2 PPI.

Batterilevetiden er også ret god, og vi har målt 7 timer 40 minutter i Powermarks produktivitetstest, og 5 timer 32 minutter i den balancerede test.


HP EliteBook Folio 1020 G1
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

HP EliteBook Folio 1020 G1 er vellykket, hvis man søger en kompakt og velkonstrueret erhvervsbærbar til erhvervsmanden, der lever livet på farten. Den er kun til lettere opgaver, men har til gengæld ingen egentlige svagheder.

Sending
User Review
3 (3 votes)
Her er den bedste dagspris på HP - CMOS-batteri - for EliteBook 820 G1 EliteBook Folio 1020 G1, 9470m
TAGS
business
Bærbar computer
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S