Home » USB-nøgle » Ultra-kompakt usb-nøgle
Ultra-kompakt usb-nøgle

Ultra-kompakt usb-nøgle

Share

Buffalo har lanceret en usb-nøgle, der er så lille, at du kan lade den sidde i computeren, når du bære den rundt og giver dig helt op til 16GB lagerplads

Usb-nøgler er lidt af en revolution i forhold til de gamle disketter, der knap kunne rumme en mp3-fil i dårlig opløsning. En usb-nøgle kan potentielt set rumme hele din musiksamling.

Eneste ulempe i forhold til disketten er, at du almindeligvis ikke kan lade den sidde i computeren, når du flytter den rundt. Man skal altid huske at have den med i lommen.

Det er imidlertid slut med Buffalos nye serie af ultra-kompakte usb-nøgler, der er så små, at de kan blive siddende i computeren, når du flytter den rundt – meget lig de trådløse sendere, der har vundet frem den seneste tid. USB RUF2 PSG, som de så smukt er blevet døbt, stikker kun 5mm ud af maskinen.

Alligevel kan du få helt op til 16GB lagerplads, og der medfølger krypteringssoftware samt Buffalo Turbo PC, som giver dig 20 procent hurtigere overførsler end almindelige usb 2.0 drev.

Usb-nøglerne fås i rød, hvid og sort. Priser og lanceringsdato er ikke offentliggjort endnu, men det vil nok ikke vare længe, før vi ser dem i de danske butikker.

[pt id=’2009133′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Buffalo
mini usb-nøgle

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S