Dell XS 13-9360nt [TEST]: Ultra-bærbar med begrænsninger

Dell XS 13-9360nt [TEST]: Ultra-bærbar med begrænsninger

Share

Med en vægt på blot 1,18 kilo er Dells fjervægter det oplagte valg til pendleren

Kan du leve med en forholdsvis lille 13,3”-skærm, er Dell XS 13-9360nt en af dem, du skal tage med i overvejelse. For med en vægt på blot 1,18 kilo og en størrelse på den brede led på kun lige over 30 centimeter, er Dell XS 13-9360nt virkelig en drøm for pendleren. De beskedne mål betyder ikke, at der mangler power under hjelmen, for selv med et Intel HD-grafik-kort, som ikke giver samme ydelse som GeForce-modellerne i denne test, er det en ganske habil computer. Intel Core i7-processoren trækker jo læsset.

Se også:  Dell Latitude 7285 [TEST]: Hybrid for feinschmeckere

Den lave vægt og formfaktoren har sine fordele, men den lille skærm og de forholdsvis små taster trækker i den anden retning. Skærmen går næsten helt ud til kanten og hjælper dermed med at holde chassis-dimensionerne nede, men det ændrer ikke ved, at 13,3” er snævert til mange arbejdsopgaver. Skal du sidde med et eller flere store regneark eller for eksempel behandle billeder, bliver det hurtigt noget klemt. Her er det vores erfaring, at en 14”-skærm er det bedste kompromis.

Tastaturet er ret lækkert at skrive på. Der er lige spot on den modstand i tasterne, som der skal være. Men tasterne er lidt små, og selvom der er god afstand imellem dem, bliver det aldrig helt perfekt. Igen vil vi foretrække et tastatur som hos Lenovo, hvor der lige er den ekstra størrelse, som gør en kæmpe forskel.

Se også:  En projektor i hånden

Dells skærm står uden den glød, vi ser på testens Lenovo, men med en meget høj skarphed, som du sætter pris på, når der arbejdes med tekst og tal. Grafikkortet er udmærket, men mangler power til spil (hvis det er vigtigt). Computeren kører dog nemt et mindre spil, og vil du benytte den til film eller anden underholdning, er den bestemt brugbar.

Dell XS 13-9360nt
  • Kvalitetsudtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: Dell
Navn: XS13-9360nt
Processor: Intel Core i7
Grafikkort: Intel HD Graphics 620
Ram: 8 GB
Harddisk: 256 GB ssd
Skærmstørrelse: 13,3”
Trykfølsom skærm: Nej
Styresystem: Windows 10 Home
Dimensioner: 30,4 x 20 x 1,5 cm
Vægt med batteri: 1,18 kg
PCMark Pro*: 5226
Pris: 9995 kr.

3
Del denne