Home » Bilen » Ultimative internetradioer
Ultimative internetradioer

Ultimative internetradioer

Share

Stil ind på de mest populære kanaler fra det store vide web

Stream 105 ser ud af meget, men det plastikagtige ydre trækker ned. Den monokrome skærm er dog rar og ligetil, mens lyden er anstændig uden at være exceptionel. En smartphone-app lader dig styre radioen på afstand, og du kan smide nogle batterier i ryggen på radioen for at lytte til musik i haven. Forudsat, at du er inden for trådløs rækkevidde.

Logitechs radio er fantastisk alsidig: Den kan linke til masser af internet-musiktjenester såsom Spotify, dens lyd er lige så god som radioer, der er dobbelt så dyre, og det genopladelige batteri betyder, at du kan lytte til musik, mens du slapper af i karbadet. Det hele kan styres fra en smartphone.

Se også:  Glem Wi-Fi, ny lysteknologi giver dig superhastighed på nettet

Det iøjnefaldende udseende falder måske ikke i alles smag, men lyden er lige så strålende som farven, og radioen fås i flere nuancer. Den store, trykfølsomme skærm gør stationsøgning til en leg, og radioen har præinstal-lerede lyde, som du kan falde i søvn til. Ved at sætte en usb-nøgle i Sensia kan du optage radio til senere brug.

Ved at tilslutte en smartphone til Revo Axis kan du afspille alle dine egne sange, men radioen fungerer også ganske fint som en omfattende internetradio. Revo har både DAB og analog modtager, så du kan lytte til alle dine jordbaserede yndlingsstationer, samt få adgang til strea-ming af musiktjenester. Lyden er solid og godt afrundet, men den berøringsfølsomme skærm er lidt diffus i sin respons.

Se også:  Guide til hurtigere internet

Denne radio mangler en skærm, men kan styres via software på din computer, smartphone eller tablet. Selv om Sonos ligger i den dyre ende af vores lille round-up, så er dens forbløffende gode lyd alle pengene værd. Hver af de tre højttalere har sin egen forstærker, hvilket betyder, at bas og diskant er adskilt, og det lyder som high end hi-fi. Sonos kan også vendes lodret, så den diskret kan stå på en reol, eller monteres på væggen, hvis du ønsker at fremhæve det minimalistiske udseende.


Roberts Stream 105
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Internet
lyd
Radio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S