Home » Hovedtelefoner og højttalere » Ultimate Ears beskytter dine ører
Ultimate Ears beskytter dine ører

Ultimate Ears beskytter dine ører

Share

UE Pro Sound Guard beskytter mod pludselige lydstigninger og giver forbedret output

På The NAMM Show i Anaheim, Californien introducerede Ultimate Ears i sidste uge den næste generation af professionelt in-ear monitor tilbehør, UE Pro Sound Guard. Den nye, kompakte og bærbare enhed tilsluttes in-line med enhver lydkilde og UE Pro in-ear monitor. Den tilbyder automatiseret volumestyring for at begrænse uønsket støj fra pludselige, høje lydstigninger og muliggør en bedre lydkvalitet.

”Ansvarlig musiklytning har altid været et vigtigt punkt for UE Pro med vores brugerdefinerede in-ear monitor og høretelefoner, der blandt andet er udviklet til at beskytte musikeres hørelse” forklarer Philippe Depallens, vice president og general manager hos UE Pro. ”Vi tror på, at musikeres ører er deres vigtigste instrument, og når dette instrument bringes i fare, så er deres samlet færdigheder det også. Vi har skabt UE Pro Sound Guard for at hjælpe musikere med at bekæmpe høje og utilsigtede lydstigninger”.

Se også:  Ultimate Ears Hyperboom [TEST]: Ren festbombe

Med UE Pro Sound Guard er kunstnere beskyttet mod uventede lydstigninger, der opstår fra tabet af en mikrofon, audio feedback, forkert lydstyrke samt andre lydproblemer, som kan forekomme, når de optræder eller indspiller. Enheden fungerer også som en audio buffer, der giver elektrisk impedans transformation fra lydkilden til de tilsluttede UE Pro in-ear monitors, hvilket resulterer i forbedret dynamikområde og lydkvalitet.

UE Pro Sound Guard forventes at være tilgængelig i Danmark fra februar 2015. Det forventes at være tilgængeligt direkte fra UE Pro, eller enhver autoriseret forhandler, til en vejledende pris på ca. 1.300 kroner.


TAGS
in-ear
Ultimate Ears

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S