Home » TV » Få den ultimative UHD-oplevelse
Få den ultimative UHD-oplevelse

Få den ultimative UHD-oplevelse

Share

Her sætter vi et nyt tv med den ultrahøje UHD-opløsning i centrum – og omringer det med inspirerende produkter, der kan løfte tv-oplevelsen

Velkommen til junglen. En farverig rejse tager sin begyndelse, da Blu og Jewel går på vingerne sammen med børneflokken på tre. Som altid er der masser af musik, gøgl og sjov for hele familien, men tingene tager en skarp drejning, da Blu både skal tage kampen op mod den onde Nigel – og ikke mindst mod sin frygtindgydende svigerfar.

[pt id=’2032106′ size=’large’ link=’file’]

 

FAKTA
Produkttype: dvd, Blu-ray og 3D
Udgiver: Fox Paramount
Udkommer: Er udkommet

Skal du have nyt tv til stuen, skal det selvfølgelig være med den nye ultraskarpe UHD-opløsning, hvor der er fire gange flere billedpunkter end på de traditionelle full HD-skærme. Så kan du streame UHD-film fra for eksempel Netflix eller opskalere HD-signaler og give dine oplevelser en helt ny kvalitetsdimension. Tv’et benytter Sonys nye Triluminos-teknologi, som gør røde farver mere livfulde og grønne og blå farver mere naturlige end på andre LED-skærme. Og med appen TV Sideview kan du forvandle din smartphone til en fjernbetjening med blot én berøring.

[pt id=’2032107′ size=’large’ link=’file’]

 

FAKTA
Produkttype: Tv
Skærm: Led, 3840 x 2160 pixel (UHD)
Smart-tv: Ja
3D: Ja

Se også:  OLED-tv'er [STORTEST]: Store tv-skærme til storslåede sejre

En flot og elegant lydbar med sidehøjttalere. Fidelio kan løfte lyden fra dit fladskærms-tv adskillige klasser. Med sidehøjttalerne, der nemt klikkes af og på lydbaren, kan der skabes ægte surroundlyd. Der medfølger endvidere en trådløs, aktiv subwoofer, som giver ekstra god bund til lyden og kan placeres, hvor du ønsker det. Lydbaren tilsluttes tv’et med HDMI eller trådløs modtager (Bluetooth), så du kan streame musik og video fra din tablet, pc eller smartphone.

[pt id=’2032108′ size=’large’ link=’file’]

 

FAKTA
Produtkttype: Lydbarsystem
Elementer: Lydbar, 2 sidehøjttalere, subwoofer
Effekt: Samlet 210 watt
Trådløs: Ja, Bluetooth
Dimensioner (lydbar): 103,5 x 15,6 x 7 cm

Med store evner følger stort ansvar. Mere end nogensinde skal Peter Parker svinge sig mellem storbyens skyskrabere for at bekæmpe ikke alene nye, men også gamle fjender.
En af de hidtil stærkeste er superskurken Electro, men hvad er forbindelsen mellemden elektriske modstander, vennen Harry Osborn og det multinationale firma OsCorp?

[pt id=’2032109′ size=’large’ link=’file’]

 

FAKTA
Produkttype: Dvd, Blu-ray og 3D
Udgiver: US
Udkommer: Er udkommet

Mange tv’er har en USB-indgang, så du kan optage gode programmer på en tilsluttet harddisk. Denne harddisk fra Buffalo har – selv om den er meget kompakt – plads til 500 GB data. Enheden er meget let, så du kan have den med overalt. Aluminiumschassiset ser godt ud og beskytter harddisken under transport. Harddisken kan også bruges sammen med en computer til for eksempel backup.

[pt id=’2032110′ size=’large’ link=’file’]

 

FAKTA
Produkttype: USB-harddisk
Kapacitet: 500 GB
Harddisktype: SATA
USB-type: 3.0
Dimensioner: 78 x 7 x 11 mm


TAGS
tv
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S