Home » Andet » Ugens bedste elektronikkøb
Ugens bedste elektronikkøb

Ugens bedste elektronikkøb

Share

Hvad enten du mangler en lille bærbar, et godt lydsystem til din mp3-afspiller eller et stilfuldt headset er der gode tilbud at hente i denne uge

En computer er ikke længere bare en stor klods, der står i arbejdsværelset og fylder. En computer er efterhånden utroligt mange ting og fås i rigtig mange forskellige varianter, der dækker hvert et behov. Er du på udkig efter en lille bærbar, der er nem at tage med på farten og ikke løber tør for strøm lige med det samme er Samsungs X120 et glimrende bud. Alt om DATA har testet den, og mener at det er en rigtig fornuftig mini-bærbar, der er fin til de gængse computer-opgaver – læs anmeldelsen her. Modellen der blev testet koster 5.400 kroner i vejledende pris. Nu kan en model med en anelse svagere processor, men med mere ram og større harddisk fås til 4.073 kroner – kig her.

[pt id=’2006994′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsungs X120 “‘]

Samsungs X120

Mp3-revolutionen har givet utroligt mange muligheder for at udnytte sin musiksamling såvel hjemme i stuen som på farten. Med et transportabelt lydsystem som Altec Lansings IMT800 mix kan du tage et vellydende musikanlæg med på farten og høre al din ynglings mp3-musik via iPod’en. På trods af et noget kluntet design var vi yderst begejstrede for IMT800 mix, da vi anmeldte den her på T3 i sidste uge – læs anmeldelsen her. Lydsystemet kom i butikkerne med en vejledende pris på 2.199 kroner, men kan nu fås til 1.589 kroner – kig her.

[pt id=’2006995′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Altec Lansing IMT800 mix”‘]

Altec Lansing IMT800 mix

Er det den ultra transportable løsning du er ude efter, når du skal have på lyden med på farten, er det måske i stedet et bluetooth headset der er sagen. Der findes mange modeller og de fleste er ikke videre kønne. Jabra er imidlertid blandt de producenter der forsøger at gøre lidt ved den sag, og med Jabra Stone har de faktisk skabt et sæt, der både giver dig god lyd og et glimrende design. Både AOD og T3 har haft det i hænderne (og ikke mindst i ørerne) og er gennemgående begejstrede, selvom komforten ikke var helt optimal – læs anmeldelserne her og her. Der er i øjeblikket omkring 150 kroner at spare i forhold til den vejledende pris på 750 kroner – kig her.

[pt id=’2006996′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Jabra Stone”‘]

Jabra Stone


TAGS
Altec Lansing
Bluetooth
Headset
ipod dock
jabra
Minibærbar
Samsung
x120

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S