Home » Stationær computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Hvor finder du de bedste tilbud på gadgets og elektronik i denne uge? Vi giver et par gode bud

Vores samling af musik- film og billeder bliver i højere og højere grad henlagt til harddisken. Efterhånden som man får flere computere og tv og anlæg samtidig får netværkstilslutning, kan det være praktisk at kunne tilgå det hele på et enkelt drev med adgang fra alle apparater. Det kan du med en NAS. Tidligere var netværksharddiskene en bekostelig løsning, der primært var forbeholdt virksomhederne.

Udviklingen er dog gået hurtigt, og nu er det muligt at finde en god NAS til overkommelig pris. Det kunne eksempelvis være en Buffalo LinkStation Duo Pro. T3 havde ”ikke-Pro”-udgaven til test og var godt tilfredse – læs Linkstation Duo anmeldelsen her (side 3). Den koster normalt 1.899 kroner i vejledende pris for en model med 1TB harddisk. En Pro-udgave med 1,5TB harddisk kan nu fås for 1560 kroner inkl. fragt.

[pt id=’2007257′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Buffalo LinkStation Duo Pro”‘]

Buffalo LinkStation Duo Pro

En sådan NAS giver rigeligt plads til billeder og video. Er du på udkig efter et godt kompaktkamera til at få pletskuddene i kassen, var det måske noget med et Canon Ixus 200 IS. Kameraet er et af de nyeste kompaktkameraer fra Canon og giver nem betjening via den smarte touchskærm. At billedkvaliteten også er i top kunne vi konstatere i vores nylige test, hvor det begejstrede vores redaktør – læs anmeldelsen her (side 4). Den vejledende pris er 2.100 kroner, men Canon Ixus 200 IS kan nu fås til 1.808 kroner inkl. fragt.

Se også:  HP Envy 6420 [TEST]: God og hurtig printer til familie og hjemmekontor
[pt id=’2007253′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Canon Ixus 200 IS”‘]

Canon Ixus 200 IS

Berøringsfølsomme skærme er det helt store hit. Ikke kun på kameraer som Canon Ixus 200IS eller tablet-computere som iPad. Også de stationære computere fås med touchskærm. HP er blandt de forreste på markedet med Windows-baserede alt-i-et maskiner med berøringsfølsomme skærme. Deres TouchSmart-serie er således et oplagt sted at starte, hvis du er på udkig efter denne type pc. Datatid var i hvert fald glade for computeren, da de havde den til test for nyligt – læs anmeldelsen her. Prisen er da også kun blevet bedre. Den ”lille” model med AMD-processor, som Datatid havde i test, er således faldet fra 7.499 kroner til 7.047 kroner inkl. fragt.

[pt id=’2007255′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP Touchsmart”‘]

HP Touchsmart


TAGS
Buffalo
Canon
HP
IXUS
Linkstation Duo
TouchSmart

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S