Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en lækker smartphone, en stærk bærbar og mange andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb

Er du på udkig efter en ny mobil, og skal den helst ikke være for stor, så kan Sony Xperia Z5 Compact måske være sagen. Her får du en toptunet smartphone med kræfter til det hele og alt du kan drømme om af funktioner. Alt om DATA var særdeles begejstrede for den – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z5 Compact her.

Den kom på markedet til 4.999 kroner, men du kan spare mere end to tusind kroner på den nu – se prisen på Sony Xperia Z5 Compact her.

sony-xperia-z5-compact-anb

Er det i stedet en bærbar du søger, så får du både godt med power og et lækkert slankt design i HP Spectre x360 13-4030no. Den blev kåret til “bedste køb” i Alt om DATAs stortest af bærbare – læs anmeldelsen af HP Spectre x360 13-4030no her.

Se også:  Ny bæredygtig Fairphone-mobil byder på 5G, modulært design og mange års opdateringer

Prisen var 8.999 kroner, da den kom i butikkerne, men du kan få den betydeligt billigere nu – se prisen på HP Spectre x360 13-4030no her.

AOD16_baerbare04

Er det tiden til en ny tablet, så får du ikke meget bedre Android-tablet end Samsung Galaxy S2. Den er lækker, hurtig og spækket med gode funktioner. Den fik derfor en rigtig positiv anmeldelse hos Datatid – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S2 her.

Du måtte slippe 4.300 kroner for en model med 4G, da den blev lanceret, men du er gode penge at spare på den nu – se prisen på Samsung Galaxy S2 her.

Samsung Galaxy S2.

S2 er testens tyndeste. Bagpå har den en særdeles skridsikker overflade.

Vil du skrive tekster og arbejde på din tablet, kræver det et trådløst tastatur. Det får du med Logitech Keys-to-go, som er skabt til et tage med på farten. Alt om DATA var enormt glade for det – læs anmeldelsen af Logitech Keys-to-go her.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Stærke mobiler til fornuftige priser

Tastaturet kostede 650 kroner, da det kom i butikkerne, men prisen er væsentligt lavere nu – se prisen på Logitech Keys-to-go her.

AOD15_nytgrej02

Er du ikke tilfreds med kamerakvaliteten på din smartphone, så er der ikke andet for end at investere i et rigtig kamera. Det behøver dog ikke at være en kæmpe klods for at tage gode billeder. De spejlløse kameraer har billedteknik på niveau med spejlreflekskameraerne, men fylder langt mindre. Olympus OM-D E-M10 er et godt eksempel. Det er nemt at tage med på farten og giver alt du skal bruge for at skyde rigtig lækre billeder. Datatid syntes godt om kamera – læs anmeldelsen af Olympus OM-D E-M10 her.

Prisen var 5.300 kroner, da det kom på markedet, men den er faldet en hel del nu – se prisen på Olympus OM-D E-M10 her.

DT07_kamera03

 


TAGS
compact
smartphone
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S