Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en lækker smartphone, en stærk bærbar og mange andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb

Er du på udkig efter en ny mobil, og skal den helst ikke være for stor, så kan Sony Xperia Z5 Compact måske være sagen. Her får du en toptunet smartphone med kræfter til det hele og alt du kan drømme om af funktioner. Alt om DATA var særdeles begejstrede for den – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z5 Compact her.

Den kom på markedet til 4.999 kroner, men du kan spare mere end to tusind kroner på den nu – se prisen på Sony Xperia Z5 Compact her.

Se også:  Huawei P9 [TEST]: High-end til attraktiv pris

sony-xperia-z5-compact-anb

Er det i stedet en bærbar du søger, så får du både godt med power og et lækkert slankt design i HP Spectre x360 13-4030no. Den blev kåret til “bedste køb” i Alt om DATAs stortest af bærbare – læs anmeldelsen af HP Spectre x360 13-4030no her.

Prisen var 8.999 kroner, da den kom i butikkerne, men du kan få den betydeligt billigere nu – se prisen på HP Spectre x360 13-4030no her.

AOD16_baerbare04

Er det tiden til en ny tablet, så får du ikke meget bedre Android-tablet end Samsung Galaxy S2. Den er lækker, hurtig og spækket med gode funktioner. Den fik derfor en rigtig positiv anmeldelse hos Datatid – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S2 her.

Se også:  Guide: Tag flotte sommerbilleder med din smartphone

Del denne