Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er mange penge at spare på en lækker laptop, en toptunet smartphone og mange af andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

En god bærbar er svær at undvære, men den behøver ikke at være en ordentlig klods for at kunne give dig kræfter til det hele, når du er på farten. Asus ZenBook UX305CA-FB123T er slank og let, men forsynet med en knivskarp skærm og en lynhurtig processor. Alt om DATA var begejstrede for den – læs anmeldelsen af Asus ZenBook UX305CA-FB123T her.

Prisen var 12.499 kroner, da den kom på markedet, men computeren kan fås væsentligt billigere nu – se prisen på
her.

Asus ZenBook UX305CA-FB123T

Tynd, let, tyst og udført i aluminium. Den har mange positive egenskaber og få negative sider.

Skal det være endnu mere mobilt, så kan du overveje Lenovo Ideacenter Stick 300. Her får en komplet PC på bare 10 cm. Stik den i en computerskærm eller måske et TV, og du har adgang til alt du forventer af en Windows-computer. Datatid var ikke helt overbevist om konceptet, men mikro-computeren fungerer upåklageligt – læs anmeldelsen af Lenovo Ideacenter Stick 300 her.

Se også:  AMD Radeon RX 6900 XT [TEST]: Bomstærkt – og dyrt

Kan du se et behov for en lille computer som denne, er der ingen grund til ikke at give den en chance. Prisen var kun 1.299 kroner, da den kom på markedet, og nu fås den endnu billigere – se prisen på her. 

Lenovo Ideacentre Stick 300

Minienheden indeholder processor, grafikkort, hukommelse og en lille ram-baseret harddisk. Desuden har den indbygget Wi-Fi samt SD-kortlæser.

Er det i stedet en smartphone du søger, så kan HTC One A9 være sagen. Designet minder til forveksling om iPhone, men der er tale om en Android-mobil af bedste skuffe. Datatid gav den en stor anbefaling i deres test – læs anmeldelsen af HTC One A9 her.

Du måtte betale 4.990 kroner for mobilen, da den blev lanceret i efteråret, men du kan spare tæt på to tusind kroner på den nu – se prisen på  her.

Se også:  AMD Radeon RX 6900 XT [TEST]: Bomstærkt – og dyrt
Udfræsningen nederst er finger- aftrykslæser, der kan bruges til login.

Udfræsningen nederst er finger-
aftrykslæser, der kan bruges til login.

En godt kamera tager nu engang bare bedre billeder end en mobiltelefon. Selv de små kompakte kameraer kan skyde billeder af fantastisk kvalitet. Sony RX100 IV er fuld af stærk kamerateknik og matcher selv nogle af de større spejlreflekskameraer i billedkvalitet. Alt om DATA var imponerende over kameraet – læs anmeldelsen af Sony RX100 IV her.

Sådan et kamera er dog ikke billigt. Prisen var 9.200 kroner, da det kom på markedet. Du kan imidlertid spare gode penge på det nu – se prisen på  her.

Sony RX100 IV

Du behøver ikke et kæmpe headset, der fylder hele hovedet for at få god lyd på farten. Mindre kan gøre det og med Jabra Revo får du et sæt kompakte og fleksible hørebøffer, der lyder lækkert og er nemme at have med i tasken. Datatid syntes godt om dem – læs anmeldelsen af Jabra Revo her.

Hørebøfferne kom på markedet til 999 kroner, men fås til langt under halv pris nu – se prisen på her. 

Designet er friskt, og hovedtelefonen fås i flere farvekombinationer. Revo flexes helt sammen, så den kan være i en inderlomme.

Designet er friskt, og hovedtelefonen fås i flere farvekombinationer. Revo flexes helt sammen, så den kan være i en inderlomme.


TAGS
computerstick
One
Revo
RX
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S