Home » Kamera » Ugens bedste elektronikkøb
Ugens bedste elektronikkøb

Ugens bedste elektronikkøb

Share

Den kommende tid står i julens tegn, og hvis du vil forkæle dine kære med gode gadgets, har vi her nogle bud på, hvor du gør de bedste køb

Julen står for døren, og de fleste har nok reserveret månedens budget til alle de hyggelige, men også dyre stunder, der hører til. Vil du have mest muligt ud af pengene, når du køber gaver, er der dog glimrende muligheder for at finde tilbud, hvor du kan spare adskillige hundrede kroner og få lækre gaver uden at smide en bondegård.

Hvad med eksempelvis at give et digitalt videokamera? Det kan som regel være en dyr fornøjelse, men med Panasonic SDR-S50 er det faktisk lige nu muligt at få fingrene i et godt et af slagsen til et ganske overkommeligt beløb. Det er et godt kamera, som er nemt at bruge, og vi havde ikke meget at sætte på det, da vi havde det til test – læs anmeldelsen af Panasonic SDR-S50 her.

Se også:  Samsung The Frame (2021) [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Prisen er der absolut heller ikke meget at sætte på. Især ikke når den nu er faldet et godt stykke fra de oprindelige 2.000 kroner – se prisen på Panasonic SDR-S50 her.

[pt id=’2012015′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Panasonic SDR-S50.”‘]

Panasonic SDR-S50.

Sidste års store julegavehit var de digitale fotorammer, og lur os, om ikke der vil ligge en del af dem under træet igen i år. Med alle de muligheder, der efterhånden findes for at tage foto og video med forskellige apparater, er det jo en oplagt måde at præsentere dem på. Sony DPF-E75 er ikke den mest ekstravagante model på markedet, men en prisvenlig løsning, som leverer meget for pengene. Datatid var rimeligt godt tilfredse – læs anmeldelsen af Sony DPF-E75 her.

Se også:  Frameo 10,1" [TEST]: Altid friske familiefoto på bedstemors hylde

Sony DPF-E75 kom på markedet med en overkommelig pris på 700 kroner, men er nu endnu billigere – se prisen på Sony DPF-E75 her.

[pt id=’2012016′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony DPF-E75.”‘]

Sony DPF-E75.

Et oplagt bud til børnefamilien kunne være en bærbar dvd-afspiller. Den er god at have med på de lange ferieture, når børnene trænger til noget underholdning på bagsædet, eller man vil have lidt filmhygge om aftenen. Philips PD9060 er en glimrende af slagsen. Den har fin billed- og lydkvalitet, lang batterilevetid, stor brugervenlighed og et godt udvalg af funktioner og filformater. T3 syntes rigtig godt om den, da man havde den til test for nylig – læs anmeldelsen af Philips PD9060 her.

Ved lancering var prisen 1.999 kroner, men den er nu faldet et godt stykke – se prisen på Philips PD9060 her.

[pt id=’2012017′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips PD9060.”‘]

Philips PD9060.


TAGS
digital fotoramme
Dvd-afspiller
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S