Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en lækker bærbar, en førsteklasses Android-mobil og flere andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb.

Man kan udrette det meste med en laptop, hvis bare den er forsynet med en god skærm og solidt med kræfter. Det er Toshiba Satellite Z30-B-10C, som tilmed også er slank og let, så du nemt kan have den med i tasken. Alt om DATA syntes rigtig godt om den lækre bærbar  – læs anmeldelsen af Toshiba Satellite Z30-B-10C her.

Den kom på markedet til en pris på 8.999 kroner, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på Toshiba Satellite Z30-B-10C her.

Toshiba Satellite Z30.

Meget let og elegant bærbar med non-touchskærm, der håndterer indfaldende lys godt. Generelt ikke den stærkeste, men hurtig ssd sørger for en god brugerplevelse.

Ønsker du den ultimative Android-oplevelse, er det Nexus-mobilerne du skal gå efter. Dem er Google selv med til at skabe, og du får derfor det nyeste og det bedste indenfor Android-verdenen. Nexus 6P er seneste skud på stammen. Den er skabt i samarbejde med Huawei, som har sørget for at lækkert design og masser af smarte finesser. Alt om DATA var overordentlig begejstret for mobilen – læs anmeldelsen af Nexus 6P her.

Se også:  Ultramobile bærbare fra Fujitsu

Prisen var 5.999 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet en hel del nu – se prisen på Nexus 6P her

Nexus 6P.

Huawei Nexus er en af de første smartphones med det nye USB C-stik.

En god internetforbindelse er svær at undvære, men det er ikke altid udbyderens router er i stand til at levere den fornødne hastighed og rækkevidde til at alle i hjemmet kan streame tv, spille spil og surfe på nettet uden problemer. Det kan være nødvendigt at investere i en ordentlig router med stærkere teknologi. Det får du i Linksys WRT1900ACS. Routeren leverer hurtig og stabil forbindelse og er rigtig nem at betjene. Den fik derfor en stor anbefaling i Alt om DATAs test – læs testen af Linksys WRT1900ACS her.

Se også:  Over tyve timers batterilevetid i Fujitsus slanke bærbar

Routeren kostede oprindeligt 2.099 kroner, men du kan få den betydeligt billigere nu – se prisen på Linksys WRT1900ACS her.

Routeren er stor men virker kompakt, alt mens den har bevaret det traditionelle WRT look. Den er også utrolig velbygget.

Routeren er stor men virker kompakt, alt mens den har bevaret det traditionelle WRT look. Den er også utrolig velbygget.

Vil du forevige dine vilde eventyr på skipisten, skateboardbanen eller langt nede i havets dyb, så skal du have fat i et actionkamera. TomTom, som vi ellers mest forbinder med GPS’er, har skabt et fikst og brugervenligt et af slagsen med en god mobil-app samt en række smarte funktioner. Billedkvaliteten er fin og kameraet er vandtæt, så du kan filme ned til 50 meter under vand. Datatid var begejstrede for det – læs anmeldelsen af TomTom Bandit her.

Del denne