Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en lækker bærbar, en førsteklasses Android-mobil og flere andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb.

Man kan udrette det meste med en laptop, hvis bare den er forsynet med en god skærm og solidt med kræfter. Det er Toshiba Satellite Z30-B-10C, som tilmed også er slank og let, så du nemt kan have den med i tasken. Alt om DATA syntes rigtig godt om den lækre bærbar  – læs anmeldelsen af Toshiba Satellite Z30-B-10C her.

Den kom på markedet til en pris på 8.999 kroner, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på Toshiba Satellite Z30-B-10C her.

Toshiba Satellite Z30.

Meget let og elegant bærbar med non-touchskærm, der håndterer indfaldende lys godt. Generelt ikke den stærkeste, men hurtig ssd sørger for en god brugerplevelse.

Ønsker du den ultimative Android-oplevelse, er det Nexus-mobilerne du skal gå efter. Dem er Google selv med til at skabe, og du får derfor det nyeste og det bedste indenfor Android-verdenen. Nexus 6P er seneste skud på stammen. Den er skabt i samarbejde med Huawei, som har sørget for at lækkert design og masser af smarte finesser. Alt om DATA var overordentlig begejstret for mobilen – læs anmeldelsen af Nexus 6P her.

Se også:  Over tyve timers batterilevetid i Fujitsus slanke bærbar

Del denne