Home » Kamera » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

Vil du indfange den sidste del af vinteren eller det forhåbentlig snart spirende forår, er det nødvendigt med et ordentligt kamera med den rette teknik og fleksible indstillingsmuligheder. De digitale spejlreflekskameraer har længe været entusiastens foretrukne, men for dig, der vægter mobiliteten højt, er det værd at overveje et lille spejlløst kamera, der giver dig en billedkvalitet, som kan matche dslr-modellerne, men som ikke er større end et kompaktkamera.

Olympus Pen E-P3 hører til i denne kategori og tilbyder ud over gode billeder også et lækkert retrodesign, der giver mindelser om 1960’ernes legendariske kameraer. Datatid var yderst imponeret over kameraet, som redaktionen mente, var et værdigt alternativ til et spejlreflekskamera – læs anmeldelsen af Olympus Pen E-P3 her.

Lanceringsprisen på 6.995 kroner var på linje med et mellemklasse-spejlreflekskamera, men nu er den faldet, så du kan få fingrene i det lækre kamera uden at flå kontoen alt for meget – se prisen på Olympus Pen E-P3 her.

[pt id=’2019785′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Olympus Pen E-P3.”‘]

Olympus Pen E-P3.

Måske du også skal bruge en skærm til at se de flotte billeder, du får taget med kameraet. Det klarer Samsung SyncMaster S27A950D på enestående vis. Vil du også se film og billeder i 3D, er det heller ikke noget problem. Skærmen er nemlig blandt markedets bedste til den slags og har desuden en hurtig responstid og gode farver, så film fremstår flydende og flotte. Vi har meget begejstrede for den – læs anmeldelsen af Samsung SyncMaster S27A950D her.

Se også:  Guide: Simuler en original Macintosh fra 1984

Der er dog ikke tale om en discountskærm, men taget kvalitet og funktionalitet i betragtning var den vejledende pris på 4.700 kroner ikke urimelig. Nu kan du dog få den billigere – se prisen på Samsung SyncMaster S27A950D her.

[pt id=’2018107′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung SyncMaster S27A950D.”‘]

Samsung SyncMaster S27A950D.

Har du en iPad eller en iPhone, er du sikkert stødt på situationer, hvor du ville ønske, du havde mere plads på enheden. Det er der dog heldigvis råd for. Kingston har skabt en lille flashdisk, som kan kobles trådløst til din iEnhed for at give adgang til et større lager. Det betyder, at du kan tage Wi-Drive med på ferie og fra disken streame de film og den musik, der ikke er plads til på mobilen eller tablet-pc’en. T3 syntes godt om Wi-Drive, da de havde den til test – læs anmeldelsen af Kingston Wi-Drive 16GB her.

Se også:  Ny trend: Lyt til masteroptagelser på spolebånd

Prisen på 799 kroner var de dog ikke helt tilfredse med. Den er imidlertid faldet til under det halve nu, og dermed er der faktisk tale om en ganske billig måde at udvide din iPad eller iPhone – se prisen på Kingston Wi-Drive 16GB her.

[pt id=’2016437′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Kingston Wi-Drive.”‘]

Kingston Wi-Drive.


TAGS
3D-skærm
Olympus
retro
spejlløst

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S