Home » Hardware » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en super lækker Sony-mobil, et smart Apple TV og mange andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb.

Er du på udkig efter ny smartphone, kan det anbefales at tage Xperiz Z5 med i overvejelserne. Sonys lækre smartphone er både vandtæt, lynhurtig og har et stærkt 23 megapixel kamera, der skyder fremragende billeder. Alt om DATA var enormt begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z5 her

Den kostede 5.999 kroner, da den kom på markedet, men der er rigtig mange penge at spare på den nu – se prisen på Sony Xperia Z5 her.

sony-xperia-z5-anb

Sony Xperia Z5.

Er det i stedet en tablet du mangler, så er det værd at overveje om det skal være en Windows-tablet. De er måske ikke helt så intuitive i brug som iPad og Android-tablets, men suveræne til arbejde, når du udstyrer dem med et tastatur. Dell Venue 10 Pro er et rigtig god bud på en lækker Windows-tablet. Den fik flotte ord med på vejen i Datatids test – læs anmeldelsen af Dell Venue 10 Pro her.

Du måtte slippe 3700 kroner for den, da den kom i butikkerne, men prisen er faldet en hel del nu – se prisen på Dell Venue 10 Pro her.

Dell Venue 10 Pro

Windows på skærmen. Det kan for nogle af os være et stærkt argument for en tablet.

Vil du have streaming, spil og apps ind på TV’et, så er Apple TV en glimrende måde at få det på. Den lille boks er utrolig nem at bruge og giver direkte adgang til Netflix, DR TV, YouTube og et væld af andre populære tjenester, mens der desuden fås en lang række andre apps, der udvider funktionaliteten med spil og meget andet. Alt om DATA gav den en stor anbefaling – læs anmeldelsen af Apple TV her.

Prisen var 1.399 kroner ved lancering, men du kan spare et par hundrede kroner på den nu – se prisen på Apple TV her.

Apple TV.

Apple TV.

Er det blevet tid til at gøre lyden derhjemme trådløs, så er Samsung leveringsdygtig i en smart løsning. Wireless Audio 360-R7 spreder lyden flot i hele rummet og er nem at forbinde til alle dine musiktjenester. Datatid syntes godt om højttaleren – læs anmeldelsen af Samsung Wireless Audio 360-R7  her.

Den kom i butikkerne til 3800 kroner, men højttaleren fås betydeligt billigere nu – se prisen på Samsung Wireless Audio 360-R7 her.

samsung-wireless-audio-360-r7

Samsung Wireless Audio 360-R7

En god mus er svær at undvære. Med Logitech MX Master får du en rigtig behagelig en af slagsen, med alle de funktioner, du skal bruge bruge for at få maksimal nytte af Windows. Alt om DATA var begejstrede for den – læs anmeldelsen af Logitech MX Master her.

Den kostede oprindeligt 899 kroner, men prisen er faldet rigtig meget nu – se prisen på Logitech MX Master her.

AOD12_nyt-grej02

Logitech MX Master.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S