Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en super lækker Sony-mobil, et smart Apple TV og mange andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb.

Er du på udkig efter ny smartphone, kan det anbefales at tage Xperiz Z5 med i overvejelserne. Sonys lækre smartphone er både vandtæt, lynhurtig og har et stærkt 23 megapixel kamera, der skyder fremragende billeder. Alt om DATA var enormt begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z5 her

Den kostede 5.999 kroner, da den kom på markedet, men der er rigtig mange penge at spare på den nu – se prisen på Sony Xperia Z5 her.

sony-xperia-z5-anb

Sony Xperia Z5.

Er det i stedet en tablet du mangler, så er det værd at overveje om det skal være en Windows-tablet. De er måske ikke helt så intuitive i brug som iPad og Android-tablets, men suveræne til arbejde, når du udstyrer dem med et tastatur. Dell Venue 10 Pro er et rigtig god bud på en lækker Windows-tablet. Den fik flotte ord med på vejen i Datatids test – læs anmeldelsen af Dell Venue 10 Pro her.

Du måtte slippe 3700 kroner for den, da den kom i butikkerne, men prisen er faldet en hel del nu – se prisen på Dell Venue 10 Pro her.

Dell Venue 10 Pro

Windows på skærmen. Det kan for nogle af os være et stærkt argument for en tablet.

Del denne