Home » Stationær computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Det er blevet januar, og butikkerne bugner af gode tilbud på elektronik og gadgets. Her er ugens allerbedste køb …

Var der gadgets, du ikke fik i julegave, er der lige nu rigtig god mulighed for at få fingrene i dem til fordelagtige priser.

Det kunne eventuelt være en smart transportabel harddisk fra Kingston. Det løser problemet for iPhone- og iPad-ejere, der føler, pladsen er for trang på de små enheder, og har brug for ekstra kapacitet, når de er på farten. Wi-Drive tilkobles trådløst og kan streame film, musik, billeder og andre filer til tre apparater samtidig. T3 var begejstret for den lille harddisk – læs anmeldelsen af Kingston Wi-Drive her.

Dog mente T3, at prisen på 799 kroner var lige i overkanten, men det er der heldigvis lavet om på nu, hvor den er faldet betydeligt – se prisen på Kingston Wi-Drive her.

Se også:  Kingston KC3000 [TEST]: Rasende hurtig ssd til pc og konsol
[pt id=’2016437′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Kingston Wi-Drive.”‘]

Måske det snarere er et godt kamera, du vil forkæle dig selv med? Så kunne Olympus E-P2 være et oplagt bud. Det byder ikke blot på lækkert design, men også virkelig høj billedkvalitet, filmoptagelse i hd og udskiftelige objektiver. Datatid var meget imponeret over kameraet – læs anmeldelsen af Olympus E-P2 her.

Prisen var ikke helt ubetydelige 6.700 kroner for en model med 14-42 mm-objektiv, men heldigvis kan kameraet fås til langt under det halve nu – se prisen på Olympus E-P2.

[pt id=’2019116′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Olympus E-P2.”‘]

Er det i stedet selve moderskibet i dit digitale setup – den stationære computer – du vil opgradere, får du ikke meget bedre modeller end MM-Vision Vision Intel Monster. Den vandt efterårets stortest af hjemmecomputere her hos Alt om DATA, og som navnet antyder, er der tale om intet mindre end et monster af en stationær pc, der giver dig alt, du kan drømme om, når det kommer til maskinkræfter og features – læs anmeldelsen af MM-Vision Vision Intel Monster her og hele vores stortest af stationære computere her.

Se også:  Kingston Fury Renegade 2 TB [TEST]: Hurtigt og holdbart ssd-drev

Lanceringsprisen på 10.395 kroner var langtfra urimelig, men computeren er allerede faldet flere tusinde kroner, så monstret nu kan blive dit, uden du skal tømme hele opsparingen – se prisen på MM-Vision Vision Intel Monster her.

[pt id=’2018930′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”MM-Vision Vision Intel Monster.”‘]

MM-Vision Vision Intel Monster.


TAGS
Kingston
MM Vision
Olympus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S