Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris eller ønsker at finde et par gode gadget-julegaver

Ingen tvivl om, at tablets bliver den helt store julesællert på gadget-fronten. De touch-følsomme minicomputere har fået sit afgørende gennembrud i år og kan formentlig findes på ønskelisten hos alt fra din teeneage-nevø til din moster. Der er efterhånden et stort antal modeller at vælge imellem. Ønsker du at gå Android-vejen, har en af årets største succeser været Motorola Xoom, der kom på markedet som den første med dual core-processor og Android 3.0.

Selvom det efterhånden er en del måneder siden, den kom i handlen, er den fortsat med i front, når det gælder Android-tablets, og Datatid var da også særdeles begejstret for Motorolas maskine – læs anmeldelsen af Motorola Xoom her.

Prisen var de ikke så begejstrede for, men den er heldigvis faldet rigtig meget, siden Xoom kom i handlen til 5.800 kroner – se prisen på Motorola Xoom her.

[pt id=’2015260′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Motorola Xoom.”‘]

Søger du i stedet en større skærm, som også skal kunne bruges til film og spil, er Philips Moda 248C3LHSB et rigtig godt bud. Responstiden er utrolig hurtig, billedet står krystalklart, og farverne er virkelig flotte. Vi var imponerede – læs anmeldelsen af Philips Moda 248C3LHSB her.

Prisen kunne man også snildt imponeres over, da den kom i handlen til sølle 2.000 kroner. Nu er den dog allerede faldet – se prisen på Philips Moda 248C3LHSB her.

[pt id=’2017149′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Moda 248C3LHSB.”‘]

Er det snarere på lydfronten, du vil opgradere, er et godt sted at starte en ordentlig receiver, som ud over at give dig god lyd også giver dig de tilslutninger, der skal til, for at du kan høre musik fra cd, pladespiller, iPod, streaming-enheder og meget andet. Pioneer har skabt en fantastisk model, som er udstyret med det nyeste inden for området og giver enestående lyd. VSX-921 vakte stor lykke hos T3, da de testede den for nylig – læs anmeldelsen af Pioneer VSX-921 her.

Ikke mindst prisen var til at få julelys i øjnene over. Den var nemlig sat til blot 4.000 kroner ved lancering. Utroligt nok er den nu faldet til et væsentligt lavere leje – se prisen på Pioneer VSX-921 her.

[pt id=’2018752′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Pioneer VSX-921.”‘]

Pioneer VSX-921.


TAGS
Moda
Motorola Xoom
Receiver

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S