Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Få julegaverne til en rigtig god pris, eller forkæl dig selv med nye gadgets, uden at blive ruineret. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb

Er det blevet til at udskifte den gamle bærbar til en nyere model, så får du en let og lækker bærbar, med flot skærm og kræfter til både arbejde og underholdning i Asus ZenBook UX305. Alt om DATA var begejstrede for den papirtynde bærbar, da de havde den til test – læs anmeldelsen af Asus ZenBook UX305 her.

Prisen var 7.999 kroner, da den kom på markedet, men du kan spare rigtig mange penge den nu. – se prisen på Asus ZenBook UX305 her.

Asus ZenBook UX305FA-FB003H

Asus ZenBook UX305FA-FB003H

Er det i stedet en ny smartphone du søger, så får du enormt meget for pengene med Huawei P8 Lite. Den har stort set alt hvad du kan forlange af en god smartphone, trods den lave pris. Alt om DATA synes rigtig godt om den – læs anmeldelsen af Huawei P8 Lite her.

Se også:  Apple taber markedsandele, mens Huawei stormer frem

Prisen var blot var 2.199 kroner, da den kom på markedet, alligevel er der flere hundrede kroner at spare på den nu – se prisen på Huawei P8 Lite her.

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

Vil du have ordentlig lyd, når du lytter til musik fra din smartphone, tablet eller PC, så kræver det en god højttaler. Det får du med Libratone Loop, som ser utrolig lækker med i sit uldklædte design og byder på både WiFi og Bluetooth til trådløs tilslutning af dine gadgets. Datatid var godt tilfredse med højttaleren – læs anmeldelsen af Libratone Loop her.

Den kom på markedet til 3.699 kroner, men du kan spare over tusind kroner nu – se prisen på Libratone Loop her.

Se også:  Huawei lancerer helt trådløse høretelefoner med støjreduktion
Libratone Loop

Libratone Loop

Vil du lytte til musik på farten, er det gode hørebøffer, du skal have fat i. Jabra Revo lyder godt, er nemme at have med på farten og byder på smarte funktioner. Datatid var begejstrede for de fikse hovedtelefoner – læs anmeldelsen af Jabra Revo her.

Du måtte slippe 900 kroner, da de kom på markedet, men nu kan du få dem til det halve –
se prisen på Jabra Revo her.

Jabra Revo

Jabra Revo

Vil du forevige dine vilde eventyr på skateboard-banen ski-pisten eller bølgetoppene, så kræver det et godt actionkamera. Det får du med Sony FDR-X1000VR, som er solidt designet og leverer billedkvalitet og funktioner, tæt på professionel klasse. Datatid var imponerede over kameraet – læs anmeldelsen af Sony FDR-X1000VR her.

Prisen var 4600 kroner, da kameraet kom på markedet, men det kan fås væsentligt billigere nu – se prisen på Sony FDR-X1000VR her.

Sony FDR-X-100VR

Sony FDR-X-100VR


TAGS
action kamera
Huawei
jabra
Libratone
Ultrabook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S