Home » Tablet » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Det vrimler med gode tilbud i disse dage. Vi har samlet fem af de bedste køb du kan gøre på lækre gadgets lige nu …

For den der vil have elektronik til gode priser, er der ingen undskyldninger for ikke at shoppe igennem i disse dage. Uanset hvilke apparater, du leder efter, er der nemlig gode køb at gøre lige nu.

Det er sjældent Apple-grej er på tilbud, men lige nu er der faktisk gode penge at spare på den nyeste iPad. Den vandt Datatids stortest af tablets – læs anmeldelsen af iPad Air 2 her.

Prisen startede ved 3.799 kroner, da den kom på markedet, men du kan spare gode penge på den nu – se prisen på iPad Air 2 her.

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Er det dit TV der skal opgraderes, er der også rigtig fine muligheder for at gøre et godt kup lige nu. Med Samsung JU6515 får du et lækkert kurvet TV med masser af smarte funktioner – læs Datatids anmeldelsen af Samsung JU6515 her.

Se også:  Apple iPad [TEST]: Den billige iPad klarer opgaverne

TV’et kostede 9.999 kroner, da det kom på markedet, men prisen er faldet en hel del siden da – se prisen på Samsung JU6515 her.

Samsung JU6515

Samsung JU6515

Trænger du til ny smartphone, men ønsker ikke at betale det hvide ud af øjnene,  så er Acer Liquid Jade S måske sagen. Den har et slankt og let design, og giver dig alt du skal bruge for en god mobiloplevelse. Alt om DATA syntes godt om den – læs anmeldelsen af Acer Liquid Jade S her

Den kom på markedet til 2.499 kroner, men nu er der næsten tusind kroner at spare – se prisen på Acer Liquid Jade S her.

acer-liquid-jade-s

Acer Liquid Jade S

 

Lyden fra en smartphone eller en tablet er ikke særlig god. Derfor kan det godt betale at investere i en trådløs højttaler, så du nemt kan få ordentlig lyd, når du lytter til musik fra de mobile enheder. Bose SoundLink mini II leverer utrolig lækker lyd, har lækkert stilrent design og byder på en række gode funktioner. Alt om DATA var vilde med højttaleren, da de havde den til test – læs anmeldelsen af Bose SoundLink mini II her.

Se også:  Nu får iPad Pro tastatur med pegefelt

Prisen var oprindeligt 1.699 kroner, men nu kan du få højttaleren væsentligt billigere – se prisen på Bose SoundLink mini II her.

Bose SoundLink mini II

Bose SoundLink mini II

En mus er helt essentiel i det daglige computerarbejde, så det kan godt betale sig at investere i en god en af slagsen. Med Logitech MX Master får du en mus, der både er behagelig at arbejde med og har alle de rigtige funktioner til at navigere i Windows. Alt om DATA var enormt begejstrede for den – læs anmeldelsen af Logitech MX Master her.

Prisen var 899 kroner, da den kom på markedet, men der er mange at spare på musen nu – se prisen på Logitech MX Master her.

Logitech MX Master

Logitech MX Master


TAGS
bluetooth-højttaler
iPad

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S