Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Du kan spare rigtig gode penge på en smart hybrid-computer, en lækker smartphone, en velspillende mini-højttaler og flere andre gode gadgets i denne uge …

Er du i tvivl om du skal købe en tablet eller en PC, så er der ingen grund til at nøjes med bare en af delene. Køb i stedet en hybrid-computer, så har du tablet og PC i ét apparat. Det får du med Acer Aspire Switch 10E, som oveni købet er rigtig billig. Den blev derfor kåret som bedste køb i Datatids test af hybrid-computere – læs anmeldelsen af Acer Aspire Switch 10E her.

Selvom prisen kun var 2.499 kroner, da den kom på markedet, kan du spare rigtige mange penge på den nu – se prisen på Acer Aspire Switch 10E her.

Acer Aspire Switch 10E

Acer Aspire Switch 10E

Er det i stedet en ny smartphone du søger, så er G4 et rigtig godt bud. Den læderklædte mobil har et glimrende kamera og er med helt i toppen på de fleste områder. Den fik en stor anbefaling hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af LG G4 her.

Se også:  "Billige" topmobiler i skandinavisk design - nu kommer OnePlus Nord

Oprindeligt kostede mobilen 5.489 kroner, men der er næsten to tusind kroner at spare på den nu – se prisen på LG G4 her.

LG G4

LG G4

Der er adgang til uendelige mængder musik på din smartphone og din tablet, det lyder bare ikke godt, når den kommer ud af de indbyggede højttalere. Der skal en ordentlig højttaler til. Det får du med Bose SoundLink Mini II, som modtager musikken trådløst og leverer en overrumplende lyd, taget den beskedne størrelse i betragtning. Alt om DATA var særdeles imponerende – læs anmeldelsen af Bose SoundLink Mini II her.

Du måtte betale 1.699 kroner for højttaleren, da den kom i butikkerne, men prisen er faldet en del nu – se prisen på Bose SoundLink Mini II her.

Bose SoundLink mini II

Bose SoundLink mini II

Vil du lytte til musik på farten er det et sæt gode hørebøffer du skal have fat i. Sony MDR-10RC fylder ikke meget, men leverer glimrende lyd og har en mængde fine funktioner, der gør headsettet velegnet at have med rundt. Datatid synes godt om hørebøfferne – læs anmeldelsen af Sony MDR-10RC her.

Se også:  OnePlus 7T Pro [TEST]: Er topmobilen pengene værd?

De kostede 1.000 kroner ved lancering, men hørebøfferne fås til tæt på det halve nu – se prisen på Sony MDR-10RC her.

Sony MDR-10RC

Sony MDR-10RC

Den digitale samling af film, musik og foto kan nemt hobe sig op. Derfor er det rart med et stort lager, man har adgang til via både computer, mobil og tablet, uanset om du er derhjemme eller et helt andet sted. Det får du med Asustor AS5102T, som er nem at bruge og byder på en række fine funktioner samt mulighed for at udvide funktionaliteten via et utal af apps. Alt om DATA var begejstrede for den – læs anmeldelsen af Asustor AS5102T her.

Prisen var 3.799 kroner, da den kom på markedet, men den fås betydeligt billigere nu – se prisen på Asustor AS5102T her.

ASUSTOR AS5102T

ASUSTOR AS5102T


TAGS
hybrid
LG
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S