Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

En ny uge er over os, og vi er som sædvanlig klar til at vise hvor du gør de største røverkøb på god elektronik

Ferien skal tilbringes i det fri, men det betyder ikke at du ikke kan have dine gadgets med. I denne uge har vi fundet tre gode tilbud på elektronik, du kan tage med på ferien, til stranden eller ud i haven.

Tidens ultimative gadget er mobiltelefonen, som er et lille multi-værktør, der udover de helt basale ting som at ringe, sms’e og sende emails også giver mulighed for at gå på nettet, tage billeder, finde vej og spille spil. Netop det sidste er Sony Ericsson Xperia Play specialiseret i. PlayStation-mobilen som den også kaldes er udstyret med dedikeret controller, som skubbes ud under mobilen, så man kan spille ligesom på en rigtig konsol, og så er fås der en række specialudviklede spil til den. Derudover er den også en velfungerende Android-mobil, som giver dig alle de funktioner, du forventer af en moderne smartphone. På trods af visse kritikpunkter var T3 gennemgående godt tilfreds, da de havde den til test – læs anmeldelsen af Sony Ericsson Xperia Play her.

Se også:  Samsungs bedste bærbar er blevet endnu bedre

Med et prisskilt på 4.499 kroner var Xperia Play ikke meget dyrere end andre smartphones, men nu er prisen dykket gevaldigt, så du kan gøre lidt af et røverkøb på den – se prisen på Sony Ericsson Xperia Play her.

[pt id=’2013314′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Ericsson Xperia Play“‘]

Ønsker du lidt flere computerkræfter end der findes i en mobil, men ønsker du ikke at slæbe rundt på alt for stor en maskine, var det måske værd at overveje Asus U36JC-RX231V. Her er tale om en lille slank maskine med skærmstørrelse på 13,3”. Alligevel har den processorkræfter helt op i Core i5 klassen samt masser af andre stærke egenskaber. Med en batteritid, der strækker sig til ti timer ved almindeligt brug, var vores chefredaktør særdeles begejstret og karakterisere Asus U36JC-RX231V som en bærbar drøm – læs anmeldelsen af Asus U36JC-RX231V her.

Se også:  Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9 [TEST]: Opgraderet på den traditionelle måde – heldigvis...

Selv om lanceringsprisen på 6.299 kroner var yderst fornuftig for sådan en maskine, er det lige nu muligt at få en toptunet model med hurtig Core i5 processor, 4GB ram og 500GB harddisk til endnu lavere pris – se prisen på Asus U36JC-RX231V her.

[pt id=’2015034′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus U36JC-RX231V”‘]

Asus U36JC-RX231V

Et kamera er svært at komme uden om, hvis man skal af sted på ferie. Selvom alle mobiler efterhånden har det indbygget er det langt fra optimal kvalitet du får ud af dette. Du behøver dog ikke smide hele opsparingen, hvis du vil have et godt kamera, der tager fine billeder og giver høj zoom. Alt dette får du med Nikon Coolpix L120, som Datatid kårede til bedste køb i bladets kameratest – læs anmeldelsen af Nikon Coolpix L120 her.

Selvom lanceringsprisen på 2.00 kroner var helt upåklagelig, er der faktisk gode penge at spare på kameraet lige nu – se prisen på Nikon Coolpix L120 her.

[pt id=’2015867′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Nikon Coolpix L120″‘]

Nikon Coolpix L120


TAGS
Bærbar computer
Kamera
Xperia Play

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S