Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

Skal du afsted på ferie, får du ikke en meget bedre rejsegadget end en smartphone, som udover at ringe og sms’e hjem til venner og familie, kan tage billeder og video samt bruges som gps, minicomputer, oversætter og meget andet.

Der er en hel del at vælge imellem, men HTC holder forsat fanen højt som en af de bedste producenter af Android-mobiler. Producenten skuffer bestemt heller ikke med Incredible S, som vakte stor begejstring her hos Alt om DATA, på grund af dens høje hastighed, store fleksibilitet og mange features – læs anmeldelsen af HTC Incredible S her.

Den vejledende pris på 3.500 kroner er i den lave ende for en smartphone af denne kaliber. Alligevel er den nu faldet, så det er muligt at få mobilen en del billigere – se prisen på HTC Incredible S her.

Se også:  HTC Vive Cosmos [TEST]: Virtual reality på den (næsten) nemme måde
[pt id=’2015280′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HTC Incredible S.”‘]

Selvom smartphones i mange henseender er ved at overtage computerens rolle, er der stadig ting, som kun en rigtig pc kan klare. Ønsker du en elegant maskine, som pynter i hjemmet og samtidig giver dig mulighed for at se film, spille spil og høre musik, er Sony Vaio J et glimrende bud. Her er tale om en slank alt i en-computer med 21,5” skærm i fuld hd, Core i3-processor og 500MB harddisk. Datatid synes det er en glimrende computer – læs anmeldelsen af Sony Vaio J her.

Eneste kritik er prisen, som ligger i den høje ende i forhold til specifikationerne. Den er dog heldigvis faldet et godt stykke, så vi nu er nede i et mere rimeligt leje – se prisen på Sony Vaio J her.

Se også:  HTC er klar med sin første 5G smartphone - her er U20
[pt id=’2011996′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Vaio J“‘]

Er det snarere en bærbar maskine du søger, er MSI FX700 et glimrende bud på en allround maskine, der giver god ydelse, masser af skærmplads og lækker lyd. T3 var ganske godt tilfredse med computeren – læs anmeldelsen af MSI FX700 her.

Den oprindelige pris var 7.699, hvilket bestemt ikke er pebret for en maskine af denne kaliber. Den er dog dalet betydeligt, så det nu er muligt at gøre et rigtig godt køb – se prisen på MSI FX700 her.

[pt id=’2015803′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”MSI FX700.”‘]


TAGS
HTC
Incredible S
MSI
Vaio J

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S