Home » Kamera » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Så er det blevet mandag og tid til nye anbefalinger til dig, der vil have den bedste elektronik til den billigste pris

Her i sommertiden skal der knipses billeder, og vil du være helt med på noderne, skal det ikke bare være almindelige to-dimensionelle billeder, men billeder i 3D, som med garanti vil vække opsigt og trække opmærksom, når der skal udveksles feriefotos med venner og familie.

Fujifilm Finepix Real 3D W3 tager virkelig gode 3D-billeder og optager også video i tre dimensioner. T3 var ganske godt tilfreds med kameraet – læs anmeldelsen af Fujifilm Finepix Real 3D W3 her.

Kameraet har efterhånden været på markedet nogle måneder, og det betyder heldigvis, at du kan gøre lidt af et røverkøb på det. Prisen er nemlig faldet et rigtig godt stykke fra de oprindelige 3.899 kroner, som det kom i butikkerne med – se prisen på Fujifilm Finepix Real 3D W3 her.

Se også:  Doro 8080 [TEST]: Bedstemor-mobilen er blevet brandlækker
[pt id=’2010958′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Fujifilm Finepix Real 3D W3.”‘]

Måske det i stedet er en smartphone, du søger, og måske gerne en, der kan tage gode billeder og ikke koster alt for meget. Det oplagte bud ville umiddelbart være en Android-mobil, men er du gammel Nokia-bruger og vant til producentens telefoner, kunne du også overveje Nokia N8, som fungerer glimrende, har imponerende kamera på 12MP kamera med Xenon-blitz, godt gps-system i form af Ovi Maps, hdmi-udgang og mange andre fine egenskaber. Vi var godt tilfredse med den her på Alt om DATA – læs anmeldelsen af Nokia N8 her.

Prisen startede på 3.300 kroner, da mobilen kom på markedet i starten af året, men allerede nu er der rigtig gode penge at spare på den – se prisen på Nokia N8 her.

Se også:  HP Envy X360 [TEST]: Her får du det hele til rigtig god pris
[pt id=’2013001′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Nokia N8.”‘]

Hvis det snarere er på hjemmefronten, du vil opgradere, kunne du overveje at investere i en medieserver, som giver mulighed for at lægge al musik, video og billedindhold centralt, så det kan tilgås af alle apparater, der er koblet på hjemmets WiFi-netværk. HP Mediasmart Server EX490 klarer denne sag på glimrende vis, og Datatid var rigtig godt tilfreds med den, da man havde den til test – læs anmeldelsen af HP Mediasmart Server EX490 her.

Prisen er da også nede i et leje, man fint kan være tilfreds med, særligt efter den er dalet et pænt stykke fra de oprindelige 3.995 kroner – se prisen på HP Mediasmart Server EX490 her.

[pt id=’2013340′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP Mediasmart Server EX490.”‘]


TAGS
Fujifilm
HP
MediaSmart
medieserver
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S