Home » Hardware » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er mange penge at spare på et godt UHD-tv, en toptunet smartphone og flere andre lækre gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Er det tid til at opgradere tv’et, så er det værd at overveje om ikke du skal gå efter en UHD-skærm. Så får du nemlig den fineste billedkvalitet. De skarpe tv’er er kommet ned i priser, der er til at have med at gøre. Med LG 49UF772V leverer LG rigtig flot billede og et væld af gode funktioner til rimelige penge. Datatid var begejstrede for tv’et – læs anmeldelsen af LG 49UF772V her.

Prisen var 8.999 kroner, da tv’et kom på markedet, men den er faldet rigtig meget nu – se prisen på LG 49UF772V her.

LG UF772V

LG UF772V

Søger du i stedet en smartphone, og vil du have masser af skærmplads, så er det måske Samsung Galaxy S6 edge + du skal gå efter. Meget bedre mobiltelefon findes ikke. Såvel det kurvede design, som den knivskarpe skærm, de store kræfter og de smarte funktioner er helt i topklasse. Alt om DATA var tæt på at levere en topkarakter – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S6 edge + her.

Se også:  Samsung Galaxy S22 Ultra [TEST]: Mobilen der har det hele

Mobilen var dog blandt de absolut dyreste, da den blev sendt i butikkerne. Oprindeligt måtte du slippe 6.699 kroner. Nu er der imidlertid gode penge at spare på den – se prisen på Samsung Galaxy S6 edge + her.

Samsung Galaxy S6 edge +

Trods den store skærm er Galaxy S6 edge + relativ tynd og let.

Er du klar til at skrotte det gamle anlæg og hoppe på den trådløse musik, så kan en højttaler som Sony SRS-X99 måske være sagen. Her får du stort set enhver tænkelig form for trådløse forbindelse samt ikke mindst en rigtig fin lyd. Alt om DATA syntes rigtig godt om højttaleren – læs anmeldelsen af Sony SRS-X99 her.

Du måtte betale 5.299 kroner for højttaleren, da den kom på markedet, men prisen er faldet en del siden – se prisen på Sony SRS-X99 her.

Se også:  Samsungs brugerunivers forbinder alle dine enheder - også din Windows-pc
Sony SRS-X99

Sony SRS-X99

Savner du god lyd, når du er på farten, så kan et sæt gode in-ear-høretelefoner være sagen. Sennheiser Momentum In-Ear ikke blot lækkert designet, men har også et væld af fine features og levere en glimrende lyd. Datatid var imponerende over de små høretelefoner – læs anmeldelsen af Sennheiser Momentum In-Ear her.

De kostede 800 kroner ved lancering, men nu er der gode penge at spare på dem – se prisen på Sennheiser Momentum In-Ear her.

Sennheiser Momentum In-Ear

Sennheiser Momentum In-Ear

Virtual Reality ser ud til at blive det næste store gadget-hit. Er du klar til at springe med på bølge, så behøver det slet ikke at være en dyr affære. Sær din mobil ind i Google Cardboard, så har du en velfungerende VR-brille. Den ultrabillige pap-brille folder du selv. Selvom komforten ikke er høj, var Alt om DATA ganske over konceptet – læs anmeldelsen af Google Cardboard her.

Oprindeligt måtte du slippe 150 kroner for brillen, men nu er prisen under det halve – se prisen på Google Cardboard her.

Google Cardboard

Google Cardboard


TAGS
Galaxy
Google Cardboard
Momentum
srs
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S