Home » TV » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Du kan spare rigtig gode penge på at lækkert UHD-tv, en toptunet mediecomputer samt flere andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb

Er det blevet tid til at opgradere tv’et, så er det værd at overveje om ikke det skal være en UHD-skærm. De er nemlig kommet ned i priser, der er til at have med at gøre. Med Panasonic TX-50CX670E får du et 50″ stort UHD-tv med et rigtig flot billede, som især egner sig til film. Datatid var overordentligt begejstrede for det – læs anmeldelsen af Panasonic TX-50CX670E her.

TV’er kostede 9.295 kroner, da det kom på markedet, men nu er der gode penge at spare på det – se prisen på Panasonic TX-50CX670E her.

panasonic-tv-anb

Panasonic TX-50CX670E.

PC’en giver adgang til uendelige mængder underholdning, så hvorfor ikke slutte den til tv’et, så du kan nyde det hele på den store skærm. Med Acer Revo One får du en PC, der er skræddersyet til formålet. Den lille runde boks ser nydelig ud i stuen og fylder ikke meget, men den er fuld af kræfter og kan leverer levende billeder i 4K samt 7.1-kanalers surround-lyd. Det er noget nær den ideelle medie-boks, mener Alt om DATA, som gav den en positiv anmeldelse – læs anmeldelsen af Acer Revo One her.

Se også:  Få bedre lyd i din bærbar for et par hundrede kroner

Du måtte betale 5.499 kroner for den model vi testede, men nu kan den fås betydeligt billigere – se prisen på Acer Revo One her.

acer-revo-anb

Acer Revo One RL85.

 Savner du en god højttalere, der kan levere lækker lyd uanset hvor du er, så er UE Megaboom et rigtig godt bud. Højttaleren forbindes trådløst til mobil, tablet eller PC og den har indbygget batteri, der holder op til 20 timer på en opladning, så den er nem at tage med. Datatid synes rigtig godt om den – læs anmeldelsen af UE Megaboom her.

Prisen var 2.699 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet mange hundrede kroner nu – se prisen på UE Megaboom her.

ue-megaboom-anb

UE Megaboom.

Selvom webtjenester som Dropbox gør det nemt at få adgang til dine filer, uanset hvor du er, kan der stadig være situationer, hvor der er behov for lagerplads i fysisk form. Det får du med den mikroskopiske USB-nøgle Sandisk Ultra Fit, som på trods af sin lille størrelse rummer store mængder data. Alt om DATA var begejstrede for den lille USB-nøgle – læs anmeldelsen af Sandisk Ultra Fit 16GB her.

Se også:  Creative Sound Blaster Play! 4 [TEST ]: Billig vej til bedre videomøder

En stick med 16 GB kostede 199 kroner ved lancering, men du kan få den for under det halve nu – se prisen på Sandisk Ultra Fit 16GB her.

sandisk-ultra-fit-anb

Sandisk Ultra Fit 16 GB.

Computeren er kilde til meget af den musik vi hører. De færreste PC’er er dog i stand til at levere lyd af en ordentligt kvalitet. Derfor kan det betale sig at opgradere den med et godt lydkort. Det får du med Creative Sound Blaster X7, som er forsynet med både kablede og trådløse tilslutningsmuligheder og er skabt til at få det optimale ud af din digitale lyd, uanset om du hører musik eller ser film. Alt om DATA var imponerende over det avancerede lydkort – læs anmeldelsen af Creative Sound Blaster X7 her.

Lydkortet kostede 2.999 kroner, da det kom på markedet, men der er gode penge at spare på det nu – se prisen på Creative Sound Blaster X7 her.

creative-soundblaster-x7-anb

Creative Sound Blaster X7.


TAGS
boom
Revo
soundblaster
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S