Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er rigtig gode penge at spare i denne uge, hvad enten du savner en bærbar, en smartphone eller andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste køb …

For de fleste er en bærbar noget man bruger til at gå på nettet, skrive og måske se lidt video. De tekniske krav er derfor ikke kæmpestore. Det vigtigste er i virkeligheden, at den er nem at bære, starter hurtigt og har lang batterilevetid. Her rammer Dell Chromebook 11 3120 plet. Den lette laptop kører med Googles brugervenlige software og klarer ubesværet dagligdagens opgaver. Den fik derfor en stor anbefaling hos Alt om DATA – læs testen af Dell Chromebook 11 3120 her.

Den kom på markedet til 2.699 kroner, men prisen er nu faldet en hel del – se prisen på Dell Chromebook 11 3120 her.

Dell Chromebook 11 3120

Er det tid til en ny smartphone, og er du ikke bange for at prøve noget anderledes, så kunne LG Flex 2 måske være sagen. Den adskiller sig nemlig fra markedets øvrige mobiler med sin buede skærm, der ikke blot giver en flot visuel oplevelse men også gør mobilen mere modstandsstand overfor fald. Alt om DATA var begejstrede for mobilen – læs testen af LG Flex 2 her.

Se også:  Philips 498P9Z [TEST]: Arbejde og gaming i et bredere perspektiv

Prisen var oprindeligt 4.699 kroner, men du kan få den næsten to tusind kroner billigere nu – se prisen på LG Flex 2 her.

Ønsker du en smart højttaler, der kan spille hele stuen op uden at fylde for meget, så kunne Samsung Wireless Audio 360-R7 måske være sagen. Den er skabt til at sprede lyden hele vejen rundt, så du får god lyd uanset hvilken vinkel du lytter fra. Dertil kommer en række smarte trådløse funktioner, der gør det muligt at integrere den med hjemmets øvrige medie-apparater. Datatid var godt tilfredse med højttaleren – læs anmeldelsen af Samsung Wireless Audio 360-R7 her.

Du måtte betale 3.800 kroner for højttaleren, da den kom på markedet, men nu kan du spare rigtig gode penge på den – se prisen på Samsung Wireless Audio 360-R7 her.

Samsung Wireless Audio 360-R7.

Har du behov for at tage store mængder filer med dig, er det praktisk med en lille harddisk, der er til at smide i tasken. Det får du med Buffalo MiniStation Safe, som giver dig hele 2 TB lagerplads til dine filer, og er skabt i et hårdført design, som klarer strabadserne på turen. Den fik fine ord med på vejen hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Buffalo MiniStation Safe her.

Se også:  Nu kan skoleelever bruge pen på deres Chromebook

Harddisken kostede 1.239 kroner ved lancering, men du kan få den væsentligt billigere nu – se prisen på Buffalo MiniStation Safe her.

Buffalo MiniStation Safe.

Selvom man efterhånden kan optage flotte videoer med en mobil, er det alligevel noget helt andet med et ordentligt videokamera i hænderne. Med Sony Handycam PJ810 får du et kamera af høj klasse, som er kompakt og nemt at tage bære på. Der er tilmed indbygget projektor, så du kan skyde filmene op i stort format, lige så snart du har taget dem. Datatid syntes godt om kameraet – læs anmeldelsen af Sony Handycam PJ810 her.

Prisen var 6.399 kroner, da kameraet kom på markedet, men den er faldet rigtig meget nu – se prisen på Sony Handycam PJ810 her.

Sony Handycam PJ810.


TAGS
buet skærm
Chromebook
HandyCam
mini-harddisk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S