Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare på en kompakt kraftkarl af en mobil, et par lækre Bluetooth-hørebøffer og andre gode gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Med en sommer som den vi oplever i øjeblikket, kan det være en fordel med en smartphone, der klarer alle typer vejr. Det gør Sony Experia Z3 Compact, som endda også tåler en tur i poolen, hvis det skulle være. Den vandtætte mobil har et kompakt design, er smækfyldt med kræfter, og har et et kraftfuldt 20 MP kamera. Datatid var begejstrede for den – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z3 Compact her.

Mobilen kom på markedet til en pris på 3.899 kroner, men der er gode penge at spare på den nu – se prisen på Sony Xperia Z3 Compact her.

[pt id=’2035337′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Experia Z3 Compact.”‘]

Sony Experia Z3 Compact.

Er du klar til at skrotte det gamle stereoanlæg, og byde de moderne tider med streaming og trådløs lyd velkommen, så findes der efterhånden et væld af højttalere, der tilbyder nem afspilning af din ynglingsmusik over nettet. Harman Kardon Omni er en velfungerende løsning, der både kan bruge Wi-Fi og Bluetooth til at streame din musik, og som har en smart og brugervenlig app til at styre det hele. Datatid syntes godt om højttalerne – læs anmeldelsen af Harman Kardon Omni her.

Se også:  Sony Xperia 10 II [TEST]: Mediemobilen mangler power

Prisen for de største højttalere i serien, Omni 20, var 2.999 kroner, da de kom på markedet, men du kan spare gode penge på højttalerne nu – se prisen på Harman Kardon Omni 20 her.

[pt id=’2032056′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Harman Kardon Omni.”‘]

Harman Kardon Omni.

Ønsker du også at kunne tage den gode lyd med dig, når du er på farten, så skal du have fat i et par gode hørebøffer. Bose er kendt for bundsolid kvalitet i såvel lyd som design, og det ry lever de fuldt ud op til med de trådløse Bose SoundLink On-Ear, som både sidder behageligt, lyder lækkert og tilsluttes nemt via Bluetooth eller almindelig ledning. Alt om DATA var begejstrede for de lækre hørebøffer – læs anmeldelsen af Bose SoundLink On-Ear her.

Du måtte af med 1.999 kroner for hovedtelefonerne, lige da de kom på markedet, men prisen er faldet en hel del siden – se prisen på Bose SoundLink On-Ear her.

Se også:  Sony klar med to toptunede mediemobiler: Her er Xperia 1 III og Xperia 5 III
[pt id=’2034359′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Bose SoundLink On-Ear.”‘]

Bose SoundLink On-Ear.

Et godt kamera er vigtigt at have ved hånden, når du skal forevige sommerens hyggelige feriestunder. Med Panasonic DMC-FZ1000 får du et alsidigt kamera, der leverer imponerende resultater, både når det gælder foto og video. Der er stor zoom, masser af funktioner og mulighed for at filme video i helt op til 4K-kvalitet. Datatid var rigtig godt tilfredse med kameraet – læs anmeldelsen af Panasonic DMC-FZ1000 her.

Det kom på markedet til 7.000 kroner, men kameraet fås væsentligt billigere nu – se prisen på Panasonic DMC-FZ1000 her.

[pt id=’2032523′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Panasonic DMC-FZ1000.”‘]

Panasonic DMC-FZ1000.

Er det tid til at opgradere computerskærmen, så er det værd at overveje om ikke den skal have 4K-opløsning. Det har Acer S277HK, der er skabt i et lækkert rammeløst design og byder på gode tilslutningsmuligheder samt en række smarte funktioner. Den fik derfor en flot anmeldelse hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Acer S277HK her.

Den kostede 5.499 kroner oprindeligt, men prisen er faldet betydeligt siden da – se prisen på Acer S277HK her.

[pt id=’2035336′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Acer S277HK.”‘]

Acer S277HK.


TAGS
omni
soundlink
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S