Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Der er masser af penge at spare på gode gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi bruger vores computere til et væld af forskellige ting. Derfor er det rart med en fleksibel maskine, der kan anvendes på mange måder. Det får du med Yoga 3 Pro, der ikke blot tjener som en superslank bærbar, men også en tablet og endda et lille TV. Flip skærmen bagover, så forvandles computeren fra den ene tilstand til den anden. Vi var stærkt imponerede over den lækre hybrid-computer – læs anmeldelsen af Lenovo Yoga 3 Pro her.

Prisen var 10.999 kroner, da den kom på markedet, men nu kan du spare rigtig gode penge på computeren – se prisen på Lenovo Yoga 3 Pro her.

Sommeren kan give store udfordringer for vores mobiltelefoner. Til turene på stranden, på festival og på ferie kan det være en fordel med en smartphone, der kan holde til lidt af hvert. Sony Xperia M2 Aqua er både vandtæt og i stand til at klare nogle knubs. Den egner sig derfor godt til det aktive sommerliv. Resten af funktionerne er ikke opsigtsvækkende, men det er en fin og velfungerende mobil – læs anmeldelsen af Sony Xperia M2 Aqua her.

Den kom på markedet til 2.499 kroner, men du kan spare tusind kroner på den nu – se prisen på Sony Xperia M2 Aqua her.

Vil du havde mulighed for at nyde film i ægte biograf-format eller bare have rigelig plads til dokumenter, hjemmesider og andet indhold, er det værd at overveje skærm som AOC Q2963PM. Den er nemlig skabt i det brede 21:9-format, som giver dig ekstra meget plads i vidden. Datatid var begejstrede for skærmen, som har et rigtig flot billede og et godt udvalg af funktioner – læs anmeldelsen af AOC Q2963PM her.

Du måtte slippe 4.100 kroner for skærmen, da den kom i butikkerne, men prisen er faldet et godt stykke siden da – se prisen på AOC Q2963PM her.

Ønsker du at have adgang til de bedste spil samt en verden af uendelig underholdning foran TV-skærmen, så kan Xbox One være løsningen. Det er nemlig ikke kun en stærk spillekonsol, men også et veludrustet mediecenter med internet og et væld af populære streaming-tjenester. Datatid var generelt positive overfor Microsofts konsol, da bladet havde den til test – læs anmeldelsen af Xbox One her.

Konsollen kostede oprindeligt 3.200 kroner, men prisen er faldet en del nu – se prisen på Microsoft Xbox One her.

Ønsker du en stor skærm, ordentligt tastatur, god mus og rigeligt med maskinkræfter, er en stationær computer stadig svaret. Der behøver dog ikke være tale om et stort skrummel med et væld af ledninger tilsluttet. Med en alt-i-en-computer får du en elegant og simpel løsning, der passer både i kontoret og i stuen. Asus ET2702IGTH er et glimrende eksempel. Den er flot designet og stærk nok til at klare stort set alle opgaver. Alt om DATA syntes rigtig godt om maskinen – læs anmeldelsen af Asus ET2702IGTH her.

En computer af denne kaliber er dog ikke billig. Du måtte af med 14.799 kroner, lige da den kom på markedet. Der er dog gode penge at spare på den nu – se prisen på Asus ET2702IGTH her.





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere