Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er masser af penge at spare på gode gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb

Vi bruger vores computere til et væld af forskellige ting. Derfor er det rart med en fleksibel maskine, der kan anvendes på mange måder. Det får du med Yoga 3 Pro, der ikke blot tjener som en superslank bærbar, men også en tablet og endda et lille TV. Flip skærmen bagover, så forvandles computeren fra den ene tilstand til den anden. Vi var stærkt imponerede over den lækre hybrid-computer – læs anmeldelsen af Lenovo Yoga 3 Pro her.

Prisen var 10.999 kroner, da den kom på markedet, men nu kan du spare rigtig gode penge på computeren – se prisen på Lenovo Yoga 3 Pro her.

[pt id=’2035105′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lenovo Yoga 3 Pro.”‘]

Lenovo Yoga 3 Pro.

Sommeren kan give store udfordringer for vores mobiltelefoner. Til turene på stranden, på festival og på ferie kan det være en fordel med en smartphone, der kan holde til lidt af hvert. Sony Xperia M2 Aqua er både vandtæt og i stand til at klare nogle knubs. Den egner sig derfor godt til det aktive sommerliv. Resten af funktionerne er ikke opsigtsvækkende, men det er en fin og velfungerende mobil – læs anmeldelsen af Sony Xperia M2 Aqua her.

Se også:  Apple iMac 24" (M1, 2021) [TEST]: Livsstilslækker alt-i-en'er til skrivebordet

Den kom på markedet til 2.499 kroner, men du kan spare tusind kroner på den nu – se prisen på Sony Xperia M2 Aqua her.

[pt id=’2035107′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia M2 Aqua.”‘]

Sony Xperia M2 Aqua.

Vil du havde mulighed for at nyde film i ægte biograf-format eller bare have rigelig plads til dokumenter, hjemmesider og andet indhold, er det værd at overveje skærm som AOC Q2963PM. Den er nemlig skabt i det brede 21:9-format, som giver dig ekstra meget plads i vidden. Datatid var begejstrede for skærmen, som har et rigtig flot billede og et godt udvalg af funktioner – læs anmeldelsen af AOC Q2963PM her.

Du måtte slippe 4.100 kroner for skærmen, da den kom i butikkerne, men prisen er faldet et godt stykke siden da – se prisen på AOC Q2963PM her.

[pt id=’2035106′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”AOC Q2963PM.”‘]

AOC Q2963PM.

Ønsker du at have adgang til de bedste spil samt en verden af uendelig underholdning foran TV-skærmen, så kan Xbox One være løsningen. Det er nemlig ikke kun en stærk spillekonsol, men også et veludrustet mediecenter med internet og et væld af populære streaming-tjenester. Datatid var generelt positive overfor Microsofts konsol, da bladet havde den til test – læs anmeldelsen af Xbox One her.

Se også:  Farvel til Xbox One - den sidste konsol har forladt samlebåndet

Konsollen kostede oprindeligt 3.200 kroner, men prisen er faldet en del nu – se prisen på Microsoft Xbox One her.

[pt id=’2026429′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Xbox One.”‘]

Xbox One.

Ønsker du en stor skærm, ordentligt tastatur, god mus og rigeligt med maskinkræfter, er en stationær computer stadig svaret. Der behøver dog ikke være tale om et stort skrummel med et væld af ledninger tilsluttet. Med en alt-i-en-computer får du en elegant og simpel løsning, der passer både i kontoret og i stuen. Asus ET2702IGTH er et glimrende eksempel. Den er flot designet og stærk nok til at klare stort set alle opgaver. Alt om DATA syntes rigtig godt om maskinen – læs anmeldelsen af Asus ET2702IGTH her.

En computer af denne kaliber er dog ikke billig. Du måtte af med 14.799 kroner, lige da den kom på markedet. Der er dog gode penge at spare på den nu – se prisen på Asus ET2702IGTH her.

[pt id=’2031691′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus ET2702IGTH.”‘]

Asus ET2702IGTH.


TAGS
alt-i-en computer
widescreen
Xbox
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S