Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er mange penge at spare på gode gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb …

Er det blevet tid til et nyt TV, så er det værd at overveje om ikke det skal have UHD-opløsning. Så får du et skærmbillede, der er fire gange skarpere end Full HD. Det gælder eksempelvis LG 49UB850, som er lækkert TV i slankt design og med et rigtig flot billede samt et væld af smarte funktioner. Datatid var begejstrede for det – læs anmeldelsen af LG 49UB850 her.

TV’et kom på markedet til 11.999 kroner, men der er mange tusinde kroner at spare på det nu – se prisen på LG 49UB850 her.

[pt id=’2034847′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG 49UB850.”‘]

LG 49UB850.

Er det snarere en ny smartphone du har brug for, får du en helt unik mobil med Samsungs store Galaxy Note Edge, som har en skærm, der buer i den ene side. Det giver et anderledes look og åbner op for nye funktoner. Derudover er der tale om en lynhurtig smartphone med knivskarp skærm og et væld af fine funktoner. Alt om DATA var godt tilfredse med den – læs anmeldelsen af Galaxy Note Edge her.

Se også:  Samsung Galaxy Note10+ [TEST]: Samsungs monstermobil har det hele

Prisen var dog temmelig pebret, da den kom på markedet. Du måtte af med 6.995 kroner for den ved lancering. Nu er der imidlertid mange penge at spare på mobilen – se prisen på Galaxy Note Edge her.

[pt id=’2034848′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Note Edge.”‘]

Samsung Galaxy Note Edge.

Sommeren nærmer sig, og det betyder masser af sjove og hyggelige stunder som skal foreviges. At få flotte skud i kassen kræver et godt kamera, og det får du med Lumix DMC-GH4. Kameraet tager ikke blot foto af rigtig høj kvalitet, men skyder også video i knivskarp UHD-opløsning. Da det samtidig er muligt at skifte objektiv på kameraet er du således godt dækket ind i alle foto-situationer. Alt om DATA gav stor ros til kameraet – læs anmeldelsen af Lumix DMC-GH4 her.

Et kamera af denne klasse er dog ikke helt billigt. Det kom på markedet til 13.000 kroner for bare kamerahuset alene. Nu kan du dog får det til en væsentligt lavere pris – se prisen på Lumix DMC-GH4 her.

[pt id=’2034849′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Panasonic Lumix DMC-GH4.”‘]

Panasonic Lumix DMC-GH4.

Lyden fra smartphones, tablets og bærbare er aldrig optimal. Har du tænkt dig at afspille musik fra apparaterne, kan det derfor anbefales at anskaffe en god højttaler. Er højttaleren trådløs sker tilkoblingen utrolig nemt. Det er den på Harman Kardon Esquire, som også lyder rigtig godt på trods af det kompakte design. Datatid var imponeret over den lille højttaler – læs anmeldelsen af Harman Kardon Esquire her.

Se også:  Panasonic Lumix DC-TZ95 [TEST]: Vild zoom i kompakt rejsekamera

Prisen er også ganske god. Du måtte betale 1500 kroner, da den kom i butikkerne, men nu er den endnu lavere – se prisen på Harman Kardon Esquire her.

[pt id=’2034850′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Harman Kardon Esquire.”‘]

Harman Kardon Esquire.

Trænger du til en ny bærbar, og kunne du også godt bruge en god tablet, så skulle du måske tage et nærmere kig på Asus Transformer Book Trio, der både er en fuldblods Windows-bærbar og en selvstændig Android-tablet, som kan bruges sammen eller hver for sig. Alt om DATA synes godt om den fleksible multimaskine – læs anmeldelsen af Asus Transformer Book Trio her.

Du måtte betale 7.650 kroner for den, da den kom på markedet. Nu er prisen dog faldet over to tusind kroner – se prisen på Asus Transformer Book Trio her.

[pt id=’2034851′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus Transformer Book Trio.”‘]

Asus Transformer Book Trio.


TAGS
Galaxy Note
lumix
transformer book

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S