Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er masser af penge at spare på gode gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste tilbud på kvalitetselektronik

Vi bruger vores mobiler til alt fra læsning og websurferi til video og spil, så der kan være god fornuft i, at have en smartphone med stor skærm. Huawei Ascend Mate7 har gigantisk skærm på 6”, men er kompakt designet, så den ikke føles så stor i lommen. Dertil er den spækket med stærke features som hurtig ottekernet processor, godt 13 megapxel kamera og meget andet. Alt om DATA var begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Huawei Ascend Mate7 her.

Den kom på markedet til en yderst rimelig pris på 4.000 kroner. Alligevel er der gode penge at spare på den nu – se prisen på Huawei Ascend Mate7 her.

[pt id=’2034203′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Huawei Ascend Mate7.”‘]

Huawei Ascend Mate7.

Er du på udkig efter en bærbar computer, der har lækkert design og kræfter til det hele, så er Asus Zenbook UX302LG værd at kigge nærmere på. Computeren fylder ikke meget i tasken, men er udstyret med flot 13,3” Full HD-skærm, hurtig Core i7-processor, lyd fra Bang & Olufsen samt mange andre gode features. Datatid syntes rigtig godt om den – læs anmeldelsen af Asus Zenbook UX302LG her.

Se også:  Asus Zenbook UX325E [TEST]: Krystalklar skærm og flotte features

Prisen var 10.500 kroner, da computeren kom på markedet, men du kan spare over tusind kroner på den nu – se prisen på Asus Zenbook UX302LG her.

[pt id=’2034204′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus Zenbook UX302LG.”‘]

Asus Zenbook UX302LG.

Er du bekymret for, hvad der sker i boligen, når du ikke er hjemme, så er det måske en idé at investere i et overvågningskamera. De nyeste kan kobles på internettet, så du kan følge med i, hvad der sker derhjemme fra din smartphone, tablet eller pc. Det gælder blandt andet D-Link DCS-932L, som giver dig alle de basale sikkerhedsfunktioner, som bevægelsessensor, nattesyn og mulighed for at optage din overvågning. Vi var godt tilfredse med overvågningskameraet, da vi havde det til test – læs anmeldelsen af D-Link DCS-932L her.

Du måtte betale 599 kroner for kameraet, da det kom på markedet, men prisen er faldet en del nu – se prisen på D-Link DCS-932L her.

[pt id=’2034205′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”D-Link DCS-932L.”‘]

D-Link DCS-932L.

Har du besluttet dig for at give de smarte ure en chance, så får du næppe noget, der er smartere end Samsung Galaxy Gear S. Uret kan ikke blot kobles trådløst til din mobil, for at vise opkald beskeder og andet. Det kan også selv fungere som telefon, når du sætter et simkort i. Desuden er det muligt at fylde det med et væld af apps, som føjer nye funktioner til uret. Alt om DATA var imponerede over uret – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Gear S her.

Se også:  Vilde specs til fornuftig pris: Her er Asus' nye Zenbook 14X

Prisen var 2.999 kroner, da det kom på markedet, men den er væsentligt lavere nu – se prisen på Samsung Galaxy Gear S her.

[pt id=’2032019′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Gear S.”‘]

Samsung Galaxy Gear S.

Savner du et godt sæt hørebøffer, der både leverer flot lyd og har et lækkert design, så er Sennheiser Momentum værd at overveje. Lyden er klar og afbalanceret, mens designet er både moderne og tidløst udført i læder og aluminium. Datatid var stærkt begejstrede – læs anmeldelsen af Sennheiser Momentum her.

Hovedtelefonerne kom på markedet til 2.350 kroner, men der er mange hundrede kroner at spare på dem nu – se prisen på Sennheiser Momentum her.

[pt id=’2034207′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sennheiser Momentum.”‘]

Sennheiser Momentum.


TAGS
Ascend
Gear
Momentum
phablet
Zenbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S