Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Mangler du en billig mobil, et smart ur eller et sæt gode hørebøffer, så er der mange penge at spare lige nu. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb …

Det er vildt så meget mobil man kan få for pengene i disse tider. Huawei er mester i at lave lavprismobiler, der hverken mangler noget i designkvalitet eller funktioner. Ascend Y530 er et glimrende eksempel. Mobilen er solidt bygget og har alt både fin skærm, udmærket kamera og brugervenligt styresystem. Alt om DATA var særdeles imponerende over den – læs anmeldelsen af Huawei Ascend Y530 her.

Prisen var 999 kroner, da den kom på markedet, men der er flere hundrede kroner at spare på den nu – se prisen på Huawei Ascend Y530 her.

[pt id=’2032242′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Huawei Ascend Y530.”‘]

Huawei Ascend Y530.

Foretrækker du at arbejde ved en stationær computer, så er der behov for en god skærm. Det får du med Asus MX279H. Billedet står rigtig flot og som en ekstra bonus har skærmen indbyggede højttalere fra B&O, så du får flot lyd til video og spil. Skærmen løb derfor med prisen for ”Bedste køb” i Datatids stortest – læs anmeldelsen af Asus MX279H her.

Se også:  Sådan er Huaweis Google-fri styresystem i brug - vi har testet det

Den kom på markedet til 2800 kroner, men der er gode penge at spare på skærmen nu – se prisen på Asus MX279H her.

[pt id=’2033872′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus MX279H.”‘]

Asus MX279H.

Det kan være frustrerende, når internettet er langsomt eller ustabilt. Det skyldes ofte, at det trådløse signal fra din router ikke rækker langt nok. Den slags kan heldigvis fikses med en såkaldt range extender, som udvider rækkevidden og stabiliteten af dit netværk. Med Zyxel WRE6505 får du en udmærket en af slagsen. Sæt den blot i stikkontakten, der hvor der er problemer og følg en simpel opsætnings-procedure, så dækker internettet væsentligt bedre i din bolig. På trods af et par småknaster var Alt om DATA godt tilfredse med den lille extender – læs anmeldelsen af Zyxel WRE6505 her.

Du måtte betale 590 kroner, lige da den kom på markedet, men prisen er faldet rigtig meget siden da – se prisen på Zyxel WRE6505 her.

[pt id=’2032308′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Zyxel WRE6505.”‘]

Zyxel WRE6505.

Overvejer du om de nye smart-ure er noget for dig, så kunne det være, at du skulle starte med at købe en af de ældre modeller. Så er investeringen ikke så stor. Samsung Galaxy Gear er fortsat et imponerende stykke teknologi. Det lille ur har ikke blot en flot skærm, men også indbygget kamera samt mikrofon og højttalere, så du kan foretage opkald. Datatid var overvældede over uret, som vandt magasinets test af smart-ure – læs testen af Samsung Galaxy Gear her.

Se også:  Salget af Huaweis ure stiger voldsomt trods handelsblokade

Prisen var oprindeligt 2.299 kroner, men den er faldet til under det halve nu – se prisen på Samsung Galaxy Gear her.

[pt id=’2032585′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Gear.”‘]

Samsung Galaxy Gear.

Savner du et sæt gode hørebøffer, så er det værd at overveje Revo Wireless. De kommer fra danske Jabra, som her er lykkedes med at skabe et lækkert, vellydende og brugervenligt headset, der har trådløs forbindelse, så du slipper for besvær med ledning. Datatid syntes rigtig godt om hovedtelefonerne – læs anmeldelsen af Jabra Revo Wireless her.

De kom på markedet til 1.699 kroner, men der er rigtig gode penge at spare på hovedtelefonerne nu – se prisen på Jabra Revo Wireless her.

[pt id=’2033873′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Jabra Revo Wireless.”‘]

Jabra Revo Wireless.


TAGS
Huawei
smart-ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S