Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er gode penge at spare, hvad enten du er ude efter en lækker smartphone, en lynhurtig bærbar eller en skærm med høj billedkvalitet. Vi har fundet ugens bedste tilbud til dig …

Det er ret utroligt hvad man efterhånden kan få for pengene, når det kommer til smartphones. Mobiler fyldt med enorme processorkræfter, stærke kameraer og knivskarpe skarpe er ikke længere noget du behøver ruinere hele kontoen for at få fingrene i. Med G3 får du eksempelvis en let og lækker mobil med stor skærm af skyhøj kvalitet samt et godt kamera med laser-autofokus og meget andet. Alt om DATA var begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af LG G3 her.

Prisen var 4.995 kroner ved lancering, men nu kan mobilen fås til tæt på det halve – se prisen på LG G3 her.

[pt id=’2031994′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG G3.”‘]

LG G3.

Søger du en bærbar som har kræfter til det hele, så er det værd at overveje en gaming-laptop. Som oftest er de nemlig udstyret med de stærkeste computerkomponenter. Asus G750JZ er et godt eksempel. Her får du en lynhurtig Core i7-processor, et stærkt grafikkort og ikke mindre end 32 GB ram. Det betyder, at du ikke kun kan spille de mest krævende PC-spil, men også klare stort set enhver anden opgave. Maskinen fik flotte ord med på vejen i Alt om DATAs test – læs anmeldelsen af Asus G750JZ her.

Se også:  Ny NAS til virksomhedsnetværket – plads til otte harddiske

Sådanne computerkræfter koster. Du måtte slippe den nette sum af 17.999 kroner, da maskinen kom på markedet. Nu er der imidlertid mange tusinde kroner at spare på den – se prisen på Asus G750JZ her.

[pt id=’2033550′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Asus G750JZ.”‘]

Asus G750JZ.

Foretrækker du at arbejde ved en stationær PC, så skal der en god skærm til. Vil du være helt fremme med den nyeste teknologi, skal skærmen have 4K-opløsning. Skærme af denne kvalitet er almindeligvis dyre, men med U28D590DS har Samsung skabt en UHD-monitor, der er til at betale. Den leverer varen og er en fornøjelse at bruge til såvel arbejde som film og underholdning vurderer Datatid – læs anmeldelsen på Samsung U28D590DS her.

Skærmen kom på markedet til 4.499 kroner, men prisen er faldet rigtig meget – se prisen på Samsung U28D590DS her.

[pt id=’2033551′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung U28D590DS.”‘]

Samsung U28D590DS.

Vores samling af filer bliver større og større efterhånden som vi udvider beholdningen af film og musik samt skyder film og video med vores digitalkameraer. For at opbevarer det hele kræver det er stort lager. Det kan du få med QNAP TS-251. Her får du nemlig en NAS, som kan fyldes op med al den lagerplads, der er behov for. Der er plads til fire harddiske, som hver kan rumme op til 6 GB. Således løber du næppe tør for plads, de første mange år. Boksen kan sluttes til nettet, så du kan få adgang til dine filer fra både computer, smartphone og tablet, uanset hvor i verden du befinder dig. Den vandt Alt om DATAs stortest af NAS’er – læs anmeldelsen af QNAP TS-251 her.

Se også:  QNAP NAS: Skabt til content creators

Prisen var 3.799 kroner, da den kom på markedet, men du kan spare mange penge på den nu – se prisen på QNAP TS-251 her.

[pt id=’2033553′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”QNAP TS-251.”‘]

QNAP TS-251.

Ønsker du at få bedre styr på din fysisk og dit helbred, så er det værd at investere i et fitness-armbånd. Det kan nemlig fortælle dig hvor mange skridt du går samt mængden af kalorier du forbrænder og hjælpe dig med at nå dine mål. Jawbone UP24 er ikke blot præcist i sine målingen, men rummer også et væld af gode funktioner og ser smart ud på dit håndled. Det fik stor ros i Datatids test – læs anmeldelsen af Jawbone UP24 her.

Armbåndet kostede 1.125 kroner, da det kom på markedet, men prisen er faldet betydeligt nu – se prisen på Jawbone UP24 her.

[pt id=’2033554′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=” Jawbone UP24.”‘]

Jawbone UP24.


TAGS
4K
armbånd
gaming bærbar
LG
nas
UHD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S