Home » Stationær computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Spar gode penge på Samsungs lækreste smartphones, en ultratynd tablet, vellydende hørebøffer og andre gode gadgets. Se her, hvor du gør de bedste køb i denne uge

Samsung laver gode smartphones, men har fået hug for designet, der hidtil har været meget plastikagtig. Med Galaxy Alpha er det imidlertid slut med det billige look. Her har Samsung skabt en slank og lækker smartphone i aluminium. Den er lynhurtig og udstyret med stærkt kamera samt mange andre gode features. Alt om DATA synes det er en glimrende smartphone – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Alpha her.

Prisen var dog noget pebret, da mobilen kom på markedet for få måneder siden. Her kostede den 4.995 kroner. Allerede nu er mobilen dog blevet væsentligt billigere – se prisen på Samsung Galaxy Alpha her.

[pt id=’2031681′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Alpha.”‘]

Samsung Galaxy Alpha.

Er det i stedet et sæt gode hørebøffer, du er på udkig efter, så er Bose som oftest garant for godt design og lækker lydkvalitet. Det gælder ikke mindst med Bose AE2w, som er utrolig behagelige at bruge. Datatid var derfor godt tilfredse med hørebøfferne – læs anmeldelsen af Bose AE2w her.

Prisen var 1.899 kroner, da de kom på markedet, men nu er der gode penge at spare på hovedtelefonerne – se prisen på Bose AE2w her.

[pt id=’2029999′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Bose AE2w.”‘]

Bose AE2w.

Et godt spejlreflekskamera er stadig at foretrække, når der skal skydes flotte billeder. Sådan et behøver dog ikke at være kæmpestort og svært at håndtere. Det beviser Canon med Eos 100D, som har et relativt kompakt design, men er udstyret med billedteknik af høj klasse og brugervenlig betjening. Således er det let at få flotte pletskud i kassen. Datatid var begejstrede for kameraet – læs anmeldelsen af Canon med Eos 100D her.

Kameraet kom på markedet til 5.000 kroner, men du kan spare over to tusind kroner på det nu – se prisen på Canon Eos 100D her.

[pt id=’2025951′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Canon Eos 100D.”‘]

Canon Eos 100D.

Ønsker du en tablet, der er hurtig, har alle de nye funktioner og tilmed udformet i et ultratyndt design, så er der ingen vej uden om Sony Xperia Tablet Z2. Den er en helt igennem glimrende Android-tablet, der er tilmed er skabt til at modstå både vand og støv. Datatid var således rigtig godt tilfreds med den – læs anmeldelsen af Sony Xperia Tablet Z2 her.

Prisen var 3.999 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet rigtig meget nu – se prisen på Sony Xperia Z2 Tablet her.

[pt id=’2033454′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia Tablet Z2.”‘]

Sony Xperia Tablet Z2.

En radio er ikke bare en radio længere. De nyeste er udstyret med både internet, adgang til streaming-tjenester og meget andet. Det gælder ikke mindst for Logitech UE Smart Radio, som er fuld af smarte funktioner men nem at bruge og flot designet. Den løb derfor med en topkarakter hos Datatid – læs anmeldelsen af Logitech UE Smart Radio her.

Den kom på markedet til 1439 kroner, men der er gode penge at spare på radioen nu – se prisen på Logitech UE Smart Radio her.

[pt id=’2033455′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Logitech UE Smart Radio.”‘]

Logitech UE Smart Radio.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S