Home » Stationær computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er mange penge at spare på gode gadgets i denne uge. Læs her hvor du gør de bedste køb …

Mangler du en ny computer til hjemmet, men ønsker ikke et stort skrummel af en stationær, så skulle du måske overveje en elegant alt-i-en-computer. Her får du computer og skærm i samme enhed, så du slipper for kabelkaos og besværlig opsætning. MSI Adora 24 er en glimrende af slagsen. Den har stor touchskærm samt hurtig ydelse og et væld af gode funktioner. Alt om DATA var begejstrede for maskinen – læs anmeldelsen af MSI Adora 24 her.

Prisen var 9.099 kroner, da den kom på markedet, men der er mere end to tusind kroner at spare på den nu – se prisen på MSI Adora 24 her.

[pt id=’2033126′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”MSI Adora 24.”‘]

MSI Adora 24.

Er det i stedet en god mobil, du er på udkig efter, og foretrækker du en Android-model, så er det værd at kigge nærmere på Nexus 5. Den kom på markedet sidste år, men kan på mange punkter stadig matche nogle af de nyeste mobiler. Ydelsen er god, skærmkvaliteten flot og designet let og elegant. Da det er Google, der står bag mobilen, er den samtidig først i rækken til at modtage de nyeste Android-opdateringer. Alt om DATA syntes rigtig godt om mobilen – læs anmeldelsen af LG Nexus 5 her.

Se også:  Lenovo Yoga Slim 9i [TEST]: Muskuløs bærbar klædt i læder

Mobilen kom på markedet til 4.000 kroner, men prisen er nu faldet til tæt på det halve – se prisen på LG Nexus 5 her.

[pt id=’2031623′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG Nexus 5. “‘]

LG Nexus 5.

Mange har efterhånden erstattet kompaktkameraet med en smartphone, men de små kameraer har nu ikke helt mistet deres berettigelse endnu. De bedste kompaktkameraer kan nemlig levere resultater, som selv store spejlreflekskameraer kan have svært ved at matche. Med Sony RX 100 III får du kamerateknik af høj klasse samt et udvalg funktioner, der kan tilfredsstille selv den kræsne foto-entusiast. Alt om DATA var særdeles imponerende over det lille kamera – læs anmeldelsen af Sony RX 100 III her.

Du måtte slippe 6.899 kroner for kameraet, lige da det kom på markedet, men nu er det blevet væsentligt billigere – se prisen på Sony RX 100 III her.

[pt id=’2033127′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony RX 100 III.”‘]

Sony RX 100 III.

Selvom mere og mere af vores computer-indhold forbliver i det digitale domæne, er det de færreste der helt kan undvære en printer. Ønsker du en maskine, der udskriver både billeder og dokumenter i flot kvalitet, og som kan printe trådløst fra din mobil, bærbar og tablet, så er det værd at kigge nærmere på Canon Pixma MG7150. Den fik stor ros hos Datatid, da magasinet havde den til test – læs anmeldelsen af Canon Pixma MG7150 her.

Se også:  Lenovo lancerer verdens første Windows 11-bærbare

Prisen var 1.300 kroner, da printeren kom på markedet, men der er gode penge at spare på den nu – se prisen på Canon Pixma MG7150 her.

[pt id=’2033128′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Canon Pixma MG7150.”‘]

Canon Pixma MG7150.

Er du på udkig efter en god lille tablet, som er velegnet til film og underholdning, så er Lenovo Yoga Tablet 8 helt perfekt. Den slanke tablet har gode højttalere og er udstyret med en udklappelig fod, så den kan stilles oprejst. Således udgør den en fin lille lomme-biograf, som du let kan have med på farten. Datatid var begejstrede for den – læs anmeldelsen af Lenovo Yoga Tablet 8 her.

Den kom på markedet til 1.790 kroner, men prisen er faldet mange hundrede kroner nu – se prisen på Lenovo Yoga Tablet 8 her.

[pt id=’2033129′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lenovo Yoga Tablet 8.”‘]

Lenovo Yoga Tablet 8.


TAGS
alt i en-pc
kompaktkamera
nexus
Pixma
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S