Home » Mobiltelefon » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Der er mange penge at spare på en toplækker Sony-mobil og flere andre gode gadgets i denne uge. Se her hvor du gør de bedste køb

Mobilerne bliver stærkere og stærkere. Med Xperia Z3 viser Sony på imponerende vis, hvor mange kræfter og funktioner, det er muligt at klemme ind i en smartphone. Den vandtætte mobil er lynhurtig og udstyret med knivskarp Full HD-skærm, 20,1 MP-kamera med 4K-video og en masse andre gode features. Alt om DATA var således enormt begejstrede for mobilen – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z3 her.

Prisen var 4.999 kroner, da den kom i butikkerne, men der er mange penge at spare på mobilen nu – se prisen på Sony Xperia Z3 her.

[pt id=’2032357′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia Z3.”‘]

Sony Xperia Z3.

Er det i stedet en tablet du savner, så er det værd at overveje Lumia 2520. Her får du en virkelig velkonstrueret tablet med flot 10,1” skærm og gode funktioner. Som arbejdstablet fungerer den glimrende, da Office-pakken følger med, og der er mulighed for nemt at tilkoble tastatur. Dog skal du være opmærksom på, at styresystemet er Windows i RT-versionen, som giver visse begrænsninger. Af den grund scorede den ikke topkarakter hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Nokia Lumia 2510 her.

Se også:  Sony Xperia 1 II [TEST]: Forrygende film- og musikmobil

Til den pris du kan få den for nu, er det dog svært ikke at være begejstret. Prisen er nemlig faldet rigtig meget siden lanceringen, hvor du måtte af med cirka 5.000 kroner for Lumia 2520. Nu kan den fås til under det halve – se prisen på Nokia Lumia 2520 her.

[pt id=’2032479′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Nokia Lumia 2520.”‘]

Nokia Lumia 2520.

Er du vild med sport og ekstreme udfordringer, og vil du gerne forevige dine eventyr, så kræver det et kamera, der er bygget til at kunne klare strabadserne. GoPro er kongen inden for action-kamera. Det lille kamera er skabt til et kunne tåle stort set alt og kan monteres hvor som helst du ønsker. Billedkvaliteten er samtidig imponerende god. Med GoPro Hero 3+ får du mulighed for at skyde foto på 12 megapixels og video i op til 4K-kvalitet med virkelig flotte resultater. Datatid TechLife havde kun ros tilovers for det lille kamera – læs anmeldelsen af GoPro Hero 3+ her.

Oprindeligt måtte du betale 3.800 kroner for kameraet, men der er mere end tusind kroner at spare på det nu – se prisen på GoPro Hero 3+ her.

Se også:  Sony lancerer billigmobil med biografskærm, tre kameraer og stort batteri
[pt id=’2027815′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”GoPro Hero 3+.”‘]

GoPro Hero 3+.

Mangler du et par vellydende og fleksible hørebøffer, så er det værd at overveje Jabra Revo Wireless. De dansk-designede hovertelefoner er virkelig lækre og lyder godt. Samtidig er det utrolig nemme at anvende på jobbet, derhjemme og på farten, da de trådløst kobler sig på din afspiller og kan styres direkte på ørekopperne. Datatid TechLife var således begejstrede for dem – læs anmeldelsen af Jabra Revo Wireless her.

Prisen var 1.699 kroner, da de kom på markedet, men den er faldet betydeligt nu – se prisen på Jabra Revo Wireless her.

[pt id=’2025415′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Jabra Revo Wireless.”‘]

Jabra Revo Wireless.

Har du brug for en lille harddisk, der er nem at have med i tasken, så er WD My Passport Ultra en rigtig fin løsning. Harddisken fylder næsten intet men giver dig stor lagerplads til dine filer. Hastigheden er samtidig glimrende og harddisken har et fint design. Datatid TechLife syntes rigtig godt om den – læs anmeldelsen af WD My Passport Ultra her.

For en model med 1 TB lagerplads måtte du slippe 700 kroner ved lancering, men nu er der penge at spare på den – se prisen på WD My Passport Ultra her.

[pt id=’2032937′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”WD My Passport Ultra.”‘]

WD My Passport Ultra.


TAGS
GoPro
Lumia
My Passport
Revo
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S