Home » Bærbar computer » Ugens bedste elektronik-køb
Ugens bedste elektronik-køb

Ugens bedste elektronik-køb

Share

Er du på jagt efter en smart bærbar, der kan laves til en tablet, et stort TV med flot billede, en kompakt kraftkarl af en smartphone eller andre gode gadgets, så er der rigtig mange penge at spare i denne uge

Er du i tvivl om du skal købe en bærbar computer eller en tablet, kunne det være du skulle overveje en Yoga 11S. Her får du nemlig en god og kraftfuld Windows-bærbar, der hurtigt forvandles til en touchstyret tablet ved at bukke skærmen hele vejen bagover. Datatid var imponerede over den fleksible maskine – læs anmeldelsen af Lenovo Yoga 11S her.

Den kom på markedet til 8.999 kroner, men nu er der flere tusinde kroner at spare på computeren – se prisen på Lenovo Yoga 11S her.

[pt id=’2031344′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lenovo Yoga 11S.”‘]

Lenovo Yoga 11S.

Savner du i stedet et godt TV til efterårets underholdning, får du det ikke meget bedre end Panasonic TX-55AS650. Billedkvaliteten er enestående og TV’et byder på et væld af smarte funktioner, som eksempelvis mulighed for at streame indhold direkte fra NetFlix, YouTube og andre webtjenester. Derfor vandt det testen af TV’er hos Datatid – læs anmeldelsen af Panasonic TX-55AS650 her.

Se også:  Lenovo Yoga S940 [TEST]: Intelligent bærbar gør livet lidt lettere

Prisen var 13.999 kroner, da det kom på markedet, men den er faldet en del nu – se prisen på Panasonic TX-55AS650 her.

[pt id=’2032584′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Panasonic TX-55AS650.”‘]

Panasonic TX-55AS650.

Vil du ikke gå glip af en eneste opringning, sms eller Facebook-opdatering, uanset hvor du er og hvad du laver, så skulle du måske overveje et smart ur som Galaxy Gear. Her får du nemlig alle de meddelelser du er vant til fra mobilen direkte på håndleddet. Uret kan desuden styre musikken på din mobil og har et væld af andre fikse funktioner som indbygget kamera samt mikrofon og højttaler, så du kan foretage telefonsamtaler på uret. Datatid synes godt om Galaxy Gear, der løb med sejren i bladets test af smart-ure – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Gear her.

Uret kostede oprindeligt 2.299 kroner, men nu kan det fås til langt under det halve – se prisen på Samsung Galaxy Gear her.

[pt id=’2032585′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Gear.”‘]

Samsung Galaxy Gear.

Har du brug for en lille harddisk, som er nem at have med på farten, så får du en rigtig lækker lille sag med Freecom XXS Leather, som giver et stort lager til film, musik, billeder og dokumenter i lommen og er iklædt læder, så den både ser smart ud og er i stand til at klare nogle knubs. Den fik en rigtig flot anmeldelse hos Datatid – læs anmeldelsen af Freecom XXS Leather her.

Se også:  Billig Sony-mobil i butikkerne nu - tre kameraer og stort batteri

Du måtte slippe 950 kroner for en model med 1 TB, lige da disken kom på markedet, men nu er der gode penge at spare på den – se prisen på Freecom XXS Leather her.

[pt id=’2028872′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Freecom XXS Leather.”‘]

Freecom XXS Leather.

Foretrækker du en smartphone, som ikke er alt for stor, men vil nødigt gå på kompromis med kræfter og funktioner, så kan Sony Xperia Z1 Compact måske være den helt rigtige. Med skærmstørrelse på 4,3″ fylder den ikke meget i lommen, men den lille vandtætte mobil er spækket med kræfter og har alt du forventer af førsteklasses smartphone – inklusiv et stærkt 20,7 MP kamera. Den fik derfor en topkarakter hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Sony Xperia Z1 Compact her.

Mobilen kom i butikkerne til 4.000 kroner, men der er rigtig mange penge at spare på den nu – se prisen på Sony Xperia Z1 Compact her.

[pt id=’2030643′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Xperia Z1 Compact.”‘]

Sony Xperia Z1 Compact.


TAGS
freecom
Gear
Hybridcomputer
Xperia
yoga

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S